tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen tunnelmakuvia

Niin se pääsiäinen ja ruhtinaallinen neljän päivän vapaa on ohi! Meille pääsiäisen vietto ei poikennut kovinkaan paljon edellisistä vuosista. Ainut poikkeus oli tyttären poissaolo, joten ruokailijoita pääsiäispöydässä oli vain kolme. Niin paljon kun rakastankin ruokavieraiden kestitystä, oli ihanaa suunnitella herkkuaterioita vain kolmelle ruokailijallekin.  Tässä muutamia kattauksia pyhien varrelta.
En tiedä oliko syynä kauppojen aukiolo pyhinä vai mikä, mutta ruokia onnistuin ostamaan kerrankin niin ettei hävikkiä tullut. Ruokalistalla oli niin kalaa, karitsaa kuin pojan toiveesta lihapullia ja perunamuusiakin :)


Lauantaina vietettiin miehen kanssa treffipäivää Helsingissä, tutustuen Ateneumin loistokkaisiin taideteoksiin. Päivän kruunasi ateria Ravintola Juuressa, jossa ruoka oli todella herkullista ja ravintolamiljöö tunnelmallinen.


Viime yönä tuli nukuttua kohtuuhuonosti aikaisen aamuherätyksen vuoksi. No, ensimmäisestä työpäivästä selvittiin kuitenkin kunnialla ja huomenaamuna saakin nukkua hiukan pitempään. Melkoisena viikkopöllönä tässä mennään, kun saa kokoajan tolkuttaa itselle, että on jo tiistai :) Mukavaa päivää myös sinulle!

5 kommenttia:

 1. Kauniita kattauksia ja ruoka-annoksia :)
  Minä aloitin kesäkauden nukkumalla pommiin, kun herätyskellon siirtäminen unohtui ;)
  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No, kerrankos sitä unohtaa kaikkia kelloja siirrellä. Saisi lopettaa koko kellojen siirtelyn, jos minulta kysytään.

   Poista
 2. Onpa siellä herkuteltu hyvillä ruoilla! Minua kans tuo kellon siirtely aina rassaa kovasti, ihan turhaa hommaa ja sekoittaa vain luonnollisen rytmin taas. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli kyllä pääosassa pääsiäisenä. Nyt pitääkin jättää herkuttelu vähemmälle :)

   Poista
 3. Kauniita kattauksia ja ruokaa. Nam!

  VastaaPoista