lauantai 19. maaliskuuta 2016

Lauantain touhuja

Tänään täällä on ommeltu tunikoita oikein kaksin kappalein. 81-vuotias äitini tykästyi nelostunikaani viime viikonloppuna Vaasassa käydessämme. Toiveissa oli saada muutama samalla kaavalla tehty tunika myös hänelle. Onneksi Erokankaasta löytyi sopivat kankaat näihin ompeluksiin ja ei kun ompelemaan!Mustavalkoinen neulos löytyi palalaarista ja lila on melko ohutta villaneulosta. En yleensä ompelu vaatteita muille kuin itselleni, toivotaan että ovat äidille sopivia ilman sovituksia :) Jännä, että kuvassa lila tunika näyttää paljon isommalta kuin mustavalkoinen, vaikka ovat kyllä saman kokoisia.Tänään vietettävään Earth hour 2016 aloin valmistautumaan kynttiläasetelmin. Joulun jälkeen en ole kynttilöitä poltellutkaan, mutta tänään aion istua tuon tunnin täysin kynttilänvalossa. 
Leppoisaa illanjatkoa sinne ruudun toisellekin puolelle!

5 kommenttia:

 1. Voi äitisi olla ylpeä ompeluosaavasta tyttärestään :) Meillä meni pimennystunti ihan ohi. Muistin sen kyllä aamupäivällä, mutta illalla en. Toisaalta täällä nyt ei noi sähkövalot niin kovassa huudossa olekaan, että meillä taitaa earth hour olla aika tavallinen juttu likimain joka päivä, kun se kynttilänvalo on miellyttävä - ellei sitten tee jotain tarkkaa puuhaa tai lue :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti äitisi on hyvillään noista kauniista tunikoista.

  VastaaPoista
 3. Äitisi saa upeat tunikat, varmasti ihana materiaali tuo villainen päällä! Mukavaa Palmusunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Nyt paketti matkalla kohti mummollaa ja jännätään miten tunikat istuvat äitini päällä.

  VastaaPoista
 5. Kiva ilahduttaa äitiä! Kuniit kynttiläasetelmat, on varmasti ollut tunnelmallista. Itse olin Tilkkupäivillä illallispöydässä tuohon aikaan ja siellä sammutettiin pöydän pikkuvalot tuoksi ajaksi.

  VastaaPoista