perjantai 18. maaliskuuta 2016

Hei, mukavaa perjantaita!

Päätin hemmotella miestä tänään viikonlopun alkajaisiksi herkkuruoalla! Pestohunnutetut broilerileikkeet saivat seurakseen uunissa valmistettuja perunaveneitä ja terttutomaatteja. Paistinpannulla miedolla lämmöllä kypsyivät porkkana-parsakaalihöystö.


 
 
 
Mukavaa viikonlopunalkua teille kaikille täällä piipahtaville!

10 kommenttia:

  1. Sinä se jaksat yllättää! Ihanan näköistä. Me tutustuimme puolestaan turkkilaiseen ruokaan, harmi vain että kamera jäi kotiin! Mukavaa viikonloppua sinne

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköistä! Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  3. Namm...näyttäpä hyvältä!
    Hyvää viikonloppua, myös sinulle♥

    VastaaPoista
  4. Kyllä miehen kelpaa :) Näyttää ja kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköistä!
    Pestokuorutteiset broilerit kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa ruokaa!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Oi oi oi, nyt olisi kannattanut olla teilla syömässä:D !!!
    Iloa ja herkkuhetkiä viikonloppuusi<3

    VastaaPoista
  8. Kiitos ihanista kommenteista! Ruoka oli kyllä maittavaa, tätä voisi tehdä pääsiäisenä uudelleen!

    VastaaPoista
  9. Voi nam miten hyvän näköistä <3 Ruoka on yksiä parhaita asioita mitä olla voi.

    VastaaPoista
  10. Näyttää niin mielettömän herkulliselta! Kaunis kattaus.

    VastaaPoista