sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Ensimmäinen onnistunut kehyspussi

Viikolla silmiini osui kaunis ruusumalli, joka oli toteutettu Paper piecing tekniikalla. Bonusta tässä mallissa oli vielä se, että sen sai ladata netistä ilmaiseksi. Ohjeen löysin täältä!Eilen sitten ryhdyin ompeluhommiin ja vaikka osaset olivat aika pieniä, oli ruusu helppo ommeltava.Kaikki kankaat tähän pussiin löytyivät omasta tilkkulaarista. Kehyskukkarohistoriani on surkea. Aina välillä niitä olen koittanut tehdä ja aina yhtä varmasti ne ovat epäonnistuneet. Tässäkin pussissa on vielä paranneltavaa, mutta nyt sain sentään pussin koottua ja pysymään kasassa.Sen unohdin, että kaavaa piirrettäessä, pitäisi lisätä suuaukolle väljyyttä. No, seuraava pussi onnistuu sitten ehkä paremmin.Kuvissa näkyy myös yksi langanpätkä, mitä en kameran kanssa heiluessa huomannut :) Vielä pitää käydä ostamassa ketjua olkahihnaksi, niin uusi pikkulaukku on valmiina käyttöön.
Perheen yllätin tänään leipomalla Runebergintorttuja. Jälkikasvu on valitellut kotona käydessään, ettei meillä ole enää koskaan kahvin kanssa mitään hyvää. No, nyt saavat herkutella näillä torttusilla. Itse aion pysyä kovana ja jatkaa sokerittomalla. 
Oikein leppoisaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

19 kommenttia:

 1. Upeasti tehty ruusu!
  Ihana pussukka!
  Kiva yllätys perheelle. Varmasti olivat mielissään.
  Hyvää Runebergin päivää sinne!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo ilahtuivat leipomuksista ja loput pakkasin lapsosten mukaan kun palailivat omiin koteihinsa, ei jäänyt houkutuksia minulle :)

   Poista
 2. Upea laukku, oikea taidonnäyte!

  VastaaPoista
 3. No näillä annetuilla taidoilla en lähtisi edes yrittämään ;) Kaunis! Ja mikä langanpätkä muka? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä se langanpätkä näkyy kun tarkasti katsoo :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis laukku. Mukavaa Runebergin päivää!

  VastaaPoista
 5. Ei voi kun sanoa.......HIENO pussukka ja HERKULLISET tortut !!

  VastaaPoista
 6. Hurjan kaunis laukku! Malli on kiva ja sopii hyvin tähän. Kehysten kanssa saa aina temppuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole tuo kehyskukkaroiden väsääminen varsinaisesti mun juttu.

   Poista
 7. Täällä on sielunsisko kehyskukkaroiden kanssa! Sinä sentään onnistuit, minulla ei vielä yhtään kelvollista. Ihana tuo ruusu, taidan napata sellaisen itsellenikin. Kukkarosi on varsin onnistuneen oloinen. Joo, katsellaan vain, kun muut herkuttelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tästäkään yksilöstä täydellinen tullut, mutta omaan käyttöön kelpaa. Mielenkiinnolla nytntestaan pysyykö pussi käytössä kasassa, vai irtoaako nuo leuat jostain kohdasta.

   Poista
 8. Kehyslaukustasi tuli todella kaunis ja herkullisilta näyttävät nuo Runerbergin tortut. Minä yritin sunnuntaina ostaa niitä kaupasta ja olivat loppuneet. Olenkin viime vuosina kironnut tätä nykyistä "pula-aikaa". Jos yritämme ostaan jotain sesonkielintarviketta juhlapäivänä, niin ainahan se on loppu. Olen jo luopunut siitä ajatuksesta, että vappuaattona saisi tuoreita munkkeja. Se joulu, kun joulusuklaatkin loppuivat ennen joulua, oli modernin pula-ajan huipentuma ;)

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas jotakin. Meillä on Runebergin tortut tehty aina itse, en oikein edes pidä niistä kaupan tortuista. Näihin onneksi löytyi aineksetkin kotoa, ei tarvinnut kipaista kauppaan. Hyvin katosivat 12 torttua parempiin suihin!

   Poista