torstai 3. maaliskuuta 2016

Keittiössä

Pidempään olen etsinyt keittiöön toimivaa säilytintä astianpesuvehkeille. Viimein löysin omaa silmää miellyttävän ratkaisun meidän paikallisesta sisustuskaupasta.Tähän Tanskalaisen Zonen valmistamaan käsitiskisettiin kuuluu keraaminen pumppupullo tiskiaineelle, tiskiharja ja teline tiskirätille. Hakusessa vielä on tummanharmaita tiskirättejä, siihen asti on tyytyminen tähän Viledan lilaan rättiin.Tiskiharjaan saa ostettua uuden vaihtopään, mikä lopulta ratkaisi tämän härpäkkeen ostopäätöksen :)

 
 


Keittiössä on puuhailtu tänään herkkuja tehden. Töissä kahvitauolla iski pullanhimo ja niin kotiin tultua päätin leipoa vuoden ensimmäiset korvapuustit. Kylläpä se tuore pulla maistuikin  hyvälle.
Yksi kaveri jäi kyllä ilman tuoretta pullaa, vaikka kovasti koitti anovasti katsella :)Ihanaa torstain jatkoa !

15 kommenttia:

 1. Tulin vielä tännekin huokailemaan noiden ihanien pullien perään... :D
  Kätsy tuo säilytin. Mulla keittiössä samaa virkaa ajaa vanha rautalankakori. Siinä sulassa sovussa tiskiaine, keraamisen lieden raaputin ja käsisaippua.
  Kivaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaista kivaakoria olen minäkin etsinyt, mutta en ole mieleistä löytänyt. Pullaa ei pitäisi leipoa, sen taas tänään totesin. Liian hyviä ja tulee syötyä luvattoman monta :)

   Poista
 2. Tosi tyylikäs säilytin ja fiksu astiaharja! Hieno tiskiallas sinulla myös :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas vaihtui uuteen syksyllä ja olen ollut siihen todella tyytyväinen!

   Poista
 3. Kyllä on tyylikäs! Ja korvapuustit on niin kauniin muotoisiakin ja tietysi hyvän makuisia. Kai Viivi jotain herrkua sai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa pullista tuli ihan kauniitakin. Välillä taikina paisuu hervottomiksi möhkäleiksi uunissa. Viivin oli tyytyminen raspsutuksiin :)

   Poista
 4. Hyvä kokonaisuus ja näpsästi saatavilla tavarat. Meillä haikailtiin noitten pullien perään....

  VastaaPoista
 5. Samana päivänä meillä sitten iski pullanhimo. Minulla se tosin tapahtui Lempääläläisellä kirpputorilla. Siellä olen ennenkin haistellut niitä itse tehtyjä pullia. En ole vielä tänä vuonna leiponut pullaa, vain piirakoita.

  Säilytin on hieno, niinkuin harja ja tiskiallaskin. Löytyisikö niitä säilyttimiä jostain nettimyynnistä. Taidan googlettaa. Meille mökille sopisi just samanlainen. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissä on tarjolla yhtä sun toista, varmasti löytyy kun jaksaa etsiä.

   Poista
 6. Tuo on kyl nätti laatikko! Itse kans välillä juurikin kaipas jotain nättiä altaan reunaan! :9

  VastaaPoista
 7. Tuo härpäke sopii kyllä hienosti tuomallisen altaan kulmalle!
  Korvapuustisi tuoksuvat tänne asti!

  VastaaPoista