sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

#blogisitarina

Sain jokin aika sitten siskoltani Vanhan talon rosoinen sielu-blogista haasteen joka on alkujaan lähtöisin Kototeko-blogista. Haasteessa valotetaan omaa blogitaivalta.Aloitin blogin pidon 2.4.2012 olin tuolloin vuorotteluvapaalla ja nautin  runsaasta vapaa-ajasta. Tytär oli pitänyt blogia jo pitkään ja lopulta hänen innoittamanaan lähdin mukaan. Tytär onkin ollut suurena apuna blogin perustamisessa ja ulkoasun luomistyössä. Ilman häntä tätä blogia ei olisi, joten kiitos Anna! Ensimmäiseen blogipostaukseeni pääset tästä!Blogini on pysynyt melko samanlaisena kaikki nämä vuodet. En ole vetänyt tiukkaa linjaa sille missä aihealueissa blogissani liikutaan. Blogini onkin melko kattava sekametelisoppa käsitöistä, askartelusta, sisustamisesta, kokkailusta, kirppislöydöistä ja reissuista ihmisvilinässä ja luonnossa sekä ihanasta kotoilusta!  Olen aina rakastanut käsillä tekemistä, sen osoittaa jo tämä kerhokuvakin. Ja onpa koko blogitaipaleen mukana seikkaillut myös suloinen villakoiramme, nyt jo 13-vuotias vanhus Viivi!Se missä koen kehittyneeni blogin pidon myötä, on valokuvaus! Sitä voi jo kutsua jonkin asteiseksi harrastukseksi! Kamerasta uskaltaa käyttää manuaalisäätöjäkin! Myös tietokoneen käsittelytaidot ovat tämän bloggauksen myötä karttuneet roimasti, vaikken mikään pro ole vieläkään :)
 
Ilo on ollut huomata, että joukko lukijoita on jaksanut kiinnostua jutuistani miltei koko blogiajan ja uusia lukijoitakin kirjautuu välillä joukkoon. Olen myös todella iloinen jokaisesta kommentoivasta lukijasta! Pahoittelen sitä, ettei blogiini voi kommentoida anonyymisti, mutta sillä sain roskapostikommentoijat kuriin. Blogimaailmasta olen myös saanut joukon ihania ystäviä, joista osan olen onnistunut tapaamaan myös livenä!Olen erittäin huono jatkamaan haasteita eteenpäin ja minulla on tunne, että tämäkin taitaa olla suurimmalla osalla kiertänyt. Blogissani tulossa synttäriarpajaiset, joten pysykäähän kuulolla!Mukavaa pääsiäisenjatkoa!

15 kommenttia:

 1. Ihana tarina, nuoruudenkuvan kera!

  VastaaPoista
 2. Mukava tarina blogistasi kuvineen ja ihana Viivi-koira :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi on kyllä tässä neljässä vuodessa vanhentunut hurjasti.

   Poista
 3. Näitäpä oli mukava kuulla. Kauniita on myös kuvat taasen :)

  VastaaPoista
 4. Meillähän onkin melkein samanpituinen blogitaival takana, ja alussa minuakin tytär kannusti ja auttoi alkuun:) Voi ihan noita tyttäriä♥♥
  Onnittelut pian 4-vuotisen blogitaipaleen johdosta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tyttäret on ihania ja pojatkin :) Ilman näitä ihania nuoria ei tätä blogia kyllä olisi.

   Poista
 5. Olen tosi iloinen, että olen löytänyt tämän sinun blogisi! Minua on aina kiinnostanut kaikki juttusi, jopa kokkailu on alkanut maistua paremmin sinun ohjeiden myötä. (4 x Runebergin tortut!) Jatka samaan malliin, täällä Annin kotona on viihtyisää! Ja valokuvat ovat upeita! Huomaa, että näet vaivaa niiden eteen.

  VastaaPoista
 6. Näitä on aina kiva lukea! Aivan huikeita nuo kasvikuvat. Itselläkin on blogin myötä tullut innostusta valokuvaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera kulkee nykyisin melkein aina mukana ja kävelylenkillä luontoa katselee ihan eri näkökulmasta kuin ennen.

   Poista
 7. No niin :) Kiva, kun jaoit tarinan. Ihanaa ja aurinkoista päivää sinne!

  VastaaPoista
 8. Tykkään kovasti tästä sekametelisopastasi :) Kivasti kerrottuja juttuja monesta kiinnostavasta aiheesta! Terkut blogikoira Viiville <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikista hienoista ideoistasi. Toivon että jatkat samaan malliin!

  VastaaPoista