tiistai 21. huhtikuuta 2015

Korttirinki 2/4

Sarin korttiringissä askarrellaan tällä viikolla minun kokoamista materiaaleista. Tällaiset tarpeet sujautin rinkiläisille matkaan.Keväinen lintuleima on Stampendousin valmistama, paperit vanhoja varastojani, joista ei valmistajaa saanut selville. Lisäksi Heidin korttipajan kartonkileike sekä satiininauhaa, pitsiä ja paperikukkia.
Näistä pitäisi koota keväinen onnittelukortti. Tässä oma luomukseni.Olen leimakuvien värittäjänä todella aloittelija ja usein käytänkin korteissani valmiita vintagekuvia. Tähän leimakuvaan lisäilin kuitenkin väriä akvarellipuuväreillä, värjäsin puuväreillä myös paperikukkia.Käykäähän kurkkaamassa myös muiden korttirinkiläisten tuotoksia Sarin, Tirpuusen ja Anittan blogeissa.

13 kommenttia:

 1. Tosi kauniin kokonaisuuden näistä yhdistelit, tykkään kovasti! Ja kuva on väritetty hyvin, tykkään etenkin noista herkistä kukista. Kiitos hienoista materiaaleista, kyllä oli kivaa niistä omaakin korttia tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värittelyä tahdon ehdottomasti oppia lisää ja mietteissä olisi myös tussien hankinta. Hauska on kyllä katsoa miten erilaisia kortteja samat materiaalit saavat aikaan. Iloa viikkosi!

   Poista
 2. Mukava tapa ja kauniit linnut.

  VastaaPoista
 3. Kivat materiaalit olet kerännyt. Ja kaunis on korttisi niistä.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olette tehneet kaikki upeita kortteja samoista matskuista, näitä ihan ilolla katselee:-))

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti! Hyvät materiaalit valkkasit.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos kaikille kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti ja Tirppusenkin kortti käyty katsomassa :-)

  VastaaPoista
 8. On teillä mahtava korttirinki kaunista askartelua, josta saa hyvän mielen!
  Sinusta on kyllä moneksi olet niin taitava kaikessa ja ahkera ja kun osaa niin kyllä sitä nauttiikin tehdessään. Lisäksi keksit aina uusia virikkeitä, joita sitten toteutat. Tämäkin korttiluomus on kauneimmasta päästä kerrassaan suloinen kuin kevät, kuulen lintujen kaunista laulua:)

  VastaaPoista
 9. Ihsatuttavan runsas kortti ja niin suloisesti väritetty :)

  VastaaPoista
 10. Kauniisti väritetty kuva ja ihanasti olet tuon kukka-asetelman koonnut. Olen päivittäin hypistellyt papereita ja koristeita, mutta aloittamaan en ole edes vielä päässyt. Lauantaina viimeistään Ü

  VastaaPoista
 11. TOdella upea kokonaisuus , wau. Tykkään. <3

  VastaaPoista