perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääosassa koira

Ihana oli aamulla herätä siihen, kun ulkona ei satanut. Muutamana edellispäivänä on koiran kanssa lenkkeily jäänyt väliin onnettomien ilmojen vuoksi. Tänään aamiaisen jälkeen puin jalkaan lenkkarit ja lähdin  reippaalle kävelylenkille. Siinä kävellessä tein päätöksen siitä, että tänään saa olla Viivin kauneudenhoitopäivä. Koiran turkki kun oli taas päässyt kasvamaan epäsiistiin kuntoon.Viivi ei hirmuisesti näitä huoltopäiviä rakasta ja tekee kaikkensa että välttyisi puunaukselta. Pesun jälkeen koiruus piiloutuikin lämpöisten vällyjen alle.Nyt kun turkki on taas puhdas ja lyhyeksi trimmattu, on koirallakin mukavampaa. Meillä on villakoira pidetty aina lyhytturkkisena, helpottaa kummasti koiran huoltoa ja puhtaana pitämistä kura-aikaan.
                                              Leppoista päivää kaikille tänne poikkeaville!

9 kommenttia:

 1. Kylläpäs neiti on nyt siistin näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että tämä ikäneito nuortuikin trimmauksen ansiosta :)

   Poista
 2. Oi söpöys!♥Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin :) Meidän perheen vauva!

   Poista
 3. Voi toista söpöliiniä - luultavasti kevyempi turkki kevättä kohti tuntuu Viivistäkin hyvälle! Kurakelit ovat sit niiiin viimosia valkean koiran kanssa - just kattelin, että meijän neidinkin vois vaihteeksi pestä ihan kunnolla. Isompia tietysti ollaan suihkuteltu suorilta pois, mutta "kauneuspäivää" ei olla pitkään aikaan pidetty ;D Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni koira on kätevää pestä lenkin jälkeen lavuaarissa. Nyt kun turkki lyhkäisenä ei toivon mukaan kuraakaan kantaudu kotiin niin mahdottomasti. On tämä kuitenkin niin työläs toimenpide että pitää aina ihan inspiroitua ennenkin ryhtyy hommiin.

   Poista
 4. Apua miten somanen neiti.
  Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 5. Wuf, Hugolta ihastelevat terveiset:)

  VastaaPoista