maanantai 27. huhtikuuta 2015

Korttirinki 3/4

Aloitetaan viikko Sarin korttirinkiin tekemälläni kortilla. Materiaalit tähän korttiin lähetti Anitta ja tällaiset kirjekuoresta paljastui.Niin kuin olen aiemminkin maininnut, olen aloittelija leimakuvien värittelyssä ja onneksi Anitta lähetti kaksi Mo Manningin; End of Summer leimakuvaa. Ensimmäinen tussiväritys meni täysin pilalle ja tämän korttiin päätyneen värittelinkin sitten akvarellipuuväreillä.Muista materiaaleista; Taustapaperi on Lily of Valleyn ja sininen kartonki Murano Cornflower. Anittan lähettämät paperikukat aluksi mallailin myös korttiin, mutta lopulta päädyin lävistämään paperikukkia persikanvärisestä kartongista. Kiitos Anitta ihanista materiaaleista!Jouduttakoon tämä kortin kesäinen tunnelma kevään etenemistä. Muiden korttirinkiläisten kortteja löytyy Sarin, Anittan ja Tirpuusen- blogeista. Kiitän jo etukäteen kommenteista ja toivottelen mukavaa viikonalkua! 

10 kommenttia:

 1. Oliko kuoressa noita tekstejäkin? Miulta ne taisi puuttua.... Haa, enpä ajatellut tuon kiekuran värittämistä kokonaan - näyttää kivalta. Yritin vain sydämiä vähän punaisella sipaista ja mönkään meni, siksi päälle leikkasin irtosydämiä Ü Hyvin siulta värittely onnistui noilla akvarelleilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo pyöreät tekstileimatkin olivat kuoressa mukana :)Tahtoisin oppia värittämään myös tusseilla, mutta omistan vain muutamia. Toisaalta ei viitsisi tuhlata hirveää summaa tusseihin, jos se niillä värittely ei onnistukaan :)

   Poista
 2. Kiva korttiI Tuo leimakuvien väritys on minulle uutta. Onko nuo leimasimet sellaisia muovisia "lättänöitä" (olen sellaisen joskus sivusilmällä nähnyt)? Muutossa 2-vuotta sitten hävitin askartelu juttuja paljon pois. Nyt kun näkee itsetehtyjä kortteja alkaa tehdä mieli askarrella niitä uudelleen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimasimet ovat usein niitä "lättänöitä" silikoni leimoja. Itsellänikin välillä pitkiä aikoja etten askartele ja välillä tulee tehtyä kortteja tiuhaankin. Vaikea olisi silti kuvitella että askartelutarpeistani luopuisin.

   Poista
 3. Ihanan iloinen ja värikäs tuli leimakuvasta ja koko kortista! Väritetty kiekura tuo kivasti lisäväriä korttiin, ja sommittelu toimii hyvin. Värittämisestä sen verran, että itse väritän aina akvarellikynillä. Kokeilin kerran ystäväni tusseja, mutta ne eivät ole mun juttu. Akvarellikynien elävästä jäljestä tykkään enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri olenkin ajatellut tuon värityshomman kanssa, että värittelen noilla akvarelleilla. Ihailen kyllä suunnattomasti taitavia tusseilla värittäjiä.

   Poista
 4. Kivan erilaisia kortteja olette tehneet samoista materiaaleista :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä sinun versio näistä materiaaleista. !!!

  VastaaPoista