perjantai 24. huhtikuuta 2015

Ostoksilla

Tänään pääsin töistä aikaisin ja suuntasinkin pikaisesti kaupoille ennen siivousrumbaan ryhtymistä. Kotiin päätyikin uudet tabletit ruokapöydälle sekä muutama valkoposliininen kukkamaljakko.
Siivottuani kodin pistäydyin vielä paikallisessa kukkakaupassa hakemassa kaunistusta puhtaaseen kotiin. Vaikka muuten olen melko pihi,  kukkien kohdalla  täytyy höllätä kukkaron nyörejä. Kotona onkin melkein aina tuoreita kukkia. Kesällä kylläkin luonnosta kerättyjä.

 

Huomenna vuorossa rutkasti puutarhatöitä. Toivotaan siis aurinkoista viikonloppua!

17 kommenttia:

 1. Wau miten kerrottuja kukkasia kauniissa sävyissä! Perjantaina pikkupyrähdys kauppoihin tai kirppiksille tuntuu palkinnolle työviikosta, vaikkei mitään löytäisikään. Hengähdystauko ennen siiiivousta :) Kauniit pikku-maljakot löysit! Mukavaa puutarhaviikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hennot kukat kaunistavat ruokapöytää tällä hetkellä. Pitäähän itsensä jotenkin palkita työviikon ja kodin siivouksen jälkeen :)

   Poista
 2. Täällä on siivoiltu koko päivä, ja meikäläinenkin osti itselleen kukkaset pöytään!
  Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan selvästi saman geenit!

   Poista
 3. Kuulostaa ihanan leppoisalta... puhdas koti ja kukkia!
  Itse vietin päiväni urheiluseuran talkoissa: tienvarrelta keräsimme roskia... Pölyssä päästä varpaisiin. Nyt naukuu ja narisee niskat ja selkä! Ei riittänyt energia siivouksen. Jospa huomiseksi pääsisi kuosiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä! Hienoa työtä tuo. Itsekin ajattelin ottaa koiralenkille mukaan tyhjän roskapussin ja kerätä roskia pussillisen siinä lenkkeillessäni. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kauniit kukat ja maljakkosetti on ihan mun makuun! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ostokset. Ihana tuo maljakon pinta,
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kiva pitää jotain muutakin kuin lasimaljakoita.

   Poista
 6. Onpa kauniit kukat ja maljakot! Itsekin pihistelen joissakin asioissa, mutta sitten on jotakin sellaista, mihin rahaa tuntuu löytyvän (kuten vaikkapa inspiroiva käsityölehti) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä täytyy arkeenkin saada pikkuisen luksusta vaikka inspiroivan käsityölehden muodossa :)

   Poista
 7. Kivat ostokset! Toivottavasti puutarhapäiväsi oli onnistunut, minulla on tarkoitus tänään vähän pyöriä tuolla puutarhassa ja antaa lumille kyytiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhapäivä onnistui hyvän sään ansiosta täydellisesti ja kyllä uni illalla maittoi kun koko päivä oli touhuttu ulkona. Nyt täällä sataakin vettä, joten ansaitusti vietetään leppoisaa pyhäpäivää. Mukavaa päivää sinne !

   Poista
 8. ♥ihanaa, niin kaunista, tuttua Anni-tyyliä: raikasta ja tyylikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hentoiset värit ovat kauniin keväisiä.

   Poista