torstai 9. huhtikuuta 2015

Korttirinki 1/4

Lupauduin elämäni ensimmäiseen korttirinkiin. Korttiringissä jokainen osallistuja lähettää rinkiläisille vuorollaan askartelumateriaalit ja sitten niistä samoista materiaaleista askarrellaan kortti. Kiva nähdä miten erilaisia tuotoksia samoista tarpeista saadaan aikaiseksi. Ensimmäiset materiaalit tuli tiistaina Sarilta, teemana miesten onnittelukortti.


Päätinpä heti ryhtyä kortintekoon, sillä  reissuni lähestyy pikapuolin. Haastetta tässä kortissa olikin kerrakseen, sillä koen miehille tehtävät kortit  haasteellisiksi. Eri artikkeleita oli todella runsaasti ja koinkin vaikeana kaiken mahduttamisen lopputulokseen, niin ettei siitä tule liian sekava.Tällainen tästä nyt tuli :) Voisi hyvin kuvitella autoilusta kiinnostuneelle päivänsankarille tämän lähettävän.


Sari lähetti postin mukana varsin kattavan materiaaliluettelon.
Käytetyistä materiaaleista siis tässä hiukan:
Autostanssi Marjanne Desingnin  ja verkkostanssi sekä ratakset Memory Boxin, Kuviopaperit pääosin Graphic45 tuotantoa, viiksipaperi Echo paper co. Jakoavain Die-namics Tools Charms. Harmaa helmiäiskartonki ja punainen kartonki Sinellistä. Onnea-leima Finnsatmperin. Lisäksi puolihelmiä ja narua.


Tässä vielä muut korttirinkiläiset: Sari , Kaisa ja Anitta. Käykäähän kurkkaamassa myös heidän tuotoksiaan. Erityiskiitos Sarille mukaanpääsystä.  Mukavaa loppuviikkoa kaikille tänne poikkeaville!

20 kommenttia:

 1. ♥niin kiva kortti! Varmaan hauskaa "yhdessä tekemistä" :)

  VastaaPoista
 2. Upeat materiaalit olet saanut ja todella ihanan kortin niistä tehnyt.
  Korttirinki addiktina tulen seuraamaan tuotoksianne mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiva ! Tähän kyllä varmasti jää koukkuun :)

   Poista
 3. Mahtava kortti tuli! Ja todellakin ihanan runsas. :)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tehdä samoista materiaaleista kortit :-) Ja onhan tuo miehinen; jakoavain ja rataksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä muiden aikaansaannoksia. Tämä ensimmäinen piti tehdä vauhdilla koska loppuviikko menee muualla. Toivottavasti seuraavaan tuotokseen löytyy paremmin aikaa.

   Poista
 5. Tuo korttirinki onkin uusi juttu. Kivat tarvikkeet sait ja niistä tuli oikein miehekäs kortti!

  VastaaPoista
 6. Upea kortti! Blogissani olisi haaste sinulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan saan matkatavarat purettua käyn kurkkaamassa haastettasi :)

   Poista
 7. Upean kortin olet materiaaleista loihtinut! Vähän hymyilyttää, kun meillä on niin monessa kohtaa käyneet ajatukset samoja polkuja. Itsekin olen korttiringissä mukana ekaa kertaa, ja tämä vaikuttaa tosi innostavalta ja hauskalta jutulta. Sopiiko, että lainaan kuvaasi Sarin lähettämistä materiaaleista blogiini? ehdin yli-innokkaana sen jo sinne laittaa ja mainitsin sinut kuvan ottajaksi, mutta jos haluat, poistan sen ilman muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaa sai toki lainata. En aiemmin ennättänyt vastamaan koska olen ollut matkoilla :)

   Poista
 8. Ihana eloisa, valoisa kortti. Ja kepeä, vaikka olet käyttänyt niin paljon materiaaleja. Hyvin näkyy korttisi kerroksellisuus tuossa alemmassa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ehkä ymmärtänyt väärin kun luulin että kaikki täytyy käyttää :) no, seuraavan kortin kohdalla ollaan jo viisaampia!

   Poista
  2. Ei ole pakko mutta saa jos tahtoo Ü Papereita saa leikellä - leikkurilla, stanssilla, lävistimellä ja ihan vaan saksilla. Mie käytin kanssa kaikkea paitsi punavalkoista nyöriä - harmaata ihan pieninä ympyräisinä :)

   Poista
 9. Mahtavan runsas kortti. SItä on kiva katsella ja ihmetellä kuinka sait ne niin hyivn yhteen toimivaksi.

  VastaaPoista