maanantai 18. elokuuta 2014

Pientä piristystä sadepäivään

Töiden jälkeen lähdin heittämään miestä juna-asemalle. Samalla reissulla tuli sitten poikettua vähän kaupoilla. Missään muissa kaupoissa en ole pitkään aikaan käynytkään kuin kirppareilla ja ruokakaupoissa. Kiva oli kierrellä katsastamassa vähän sisustusjuttuja. Kotiin ostin kasan valkoisia kynttilöitä, mustan kukkaruukun ja mustat kehykset.



Kukkaruukun täytin kotona yrttimullalla ja viikonlopulta jäänyt Basilika sai uuden kodin. Ruukkuun raapustin vielä liitutaulutussilla tekstin. Saa nähdä pysyykö tämä yksilö hengissä edes viikkoa :)



Kehyksiin printtasin tekstin ja taulu pääsi koristamaan pikkueteisemme seinää. Eteisen seinäthän maalasin heinäkuussa valkoisiksi. Pientä piristystä valkoinen seinä kuitenkin kaipasi ja haussa on ollut jo tovin sopiva sisustustaulu.



Pieniä sisutusjuttuja tulee aina näin syksyllä tehtyä ja laitettua kotia talvipesäksi. Koviin radikaaleihin muutoksiin ei ole onneksi tarvetta. Tällaisin tervesin tänään!

3 kommenttia:

 1. Liitutauluteksti somistaa kivasti kukkaruukkua :) Minulla Basilika on kestänyt hyvin, kun olen laittanut pelkän varren veteen. Musta taulu sopii hyvin eteiseesi!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Oipa kivat idet, noita voisi itsekkin laittaa ! Se on totta että näin syksyllä katse kääntyy kotiin ja sen sisustukseen !

  VastaaPoista
 3. Pienetkin uudet sisustusjutut piristävät kotia :)

  VastaaPoista