keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kierrätystä

Tuttuni tietävät, että hamstraan kaikenlaista käsityömateriaalia. Saankin heiltä silloin tällöin vanhoja lakanoita, farkkuja ja muuta kierrätykseen kelpaavaa. Kesällä siskon mökiltä lähti mukaani muutama vanha pussilakana. Ruskea kukkaisesta retrolakanasta teinkin jo muutaman kauppakassin. Näitä kestokasseja minulla on aina varastossa. Tuliaislahjat onkin kiva pakata kestokassiin eikä lahjapaperiin.Työkaveri tahtoi lapsensa vanhasta trikoopaidasta pipon. Hieman tiukkaa teki että kangas riitti sopivankokoiseen pipoon. Kiva tästä kuitenkin tuli ja Marimekon kangas jatkoi elämäänsä pipon muodossa. Trikoopaidasta kun hihat olivat jo rikkikuluneet.Myös ihana Ellis kierrättää taitavasti monenlaista materiaalia. Tilasin Ellikseltä  Korentokorun kaulaani ja tänään se jo odotti postilaatikossa. Tämä on kyllä niin ihana!Ilokseni huomasin muutaman uuden lukijan liittyneen seuraan. Lämpimästi tervetuloa ! Mukavaa keskiviikkoista illanjatkoa kaikille täällä poikkeaville!

ps.  Sain Miialta kivan koira-haasteen. Palaan siihen heti kun kotoa löytyy joku joka ottaisi kuvan minusta ja rakkaasta lemmikistäni.

9 kommenttia:

 1. Ompas tosi kiva koru, taidampa kysellä itsekkin tuollasta :) ( Tuo Miian maininta vie muuten Elliksen sivuille lukijan ) Täällä kovasti haasteeseen vastausta odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia että vinkkasit erheestäni :) Nyt asia korjattu ja linkki johtaa oikeaan osoitteeseen. Tekevälle sattuu! Harmittaa että kaikki muut meillä asuvat ovat reissun päällä, joten kuvaajaa odotellaan että pääsen haasteen kimppuun.

   Poista
 2. Hyödyllistä lakanan ja paidan uusiokäyttöä :)

  VastaaPoista
 3. Pirteä pipo ja kiva kaulakoru :) Hienoa kierrätystä!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anni <3
  Kiva, että korento osasi lentää perille ja oli mieleinen :)
  Mukavaa viikon loppupuolta!

  VastaaPoista
 5. ♥Ihanat olet taas ommellut! Ja tosi kivaa postia! Just löysin palan samaa Marimekon kuviota, kerninä :)

  VastaaPoista
 6. Tuollainen kestokassi lahjapakkauksena onkin oiva juttu.

  VastaaPoista