tiistai 5. elokuuta 2014

Tiistaiterkut

En valita liiasta kuumuudesta, mutta kuitenkin.... Tänään oli pakko tarttua töiden jälkeen imuriin, koska muutama viikko on mennyt siivoamatta. Ei vaan jotenkin ole töiden jälkeen jaksanut.


Hommassa alkuun päästyäni tulikin sitten siivottua perustellisesti koko huusholli. Viivi ei paljon perustanut meikäläisen riehumisesta, vaan tyytyi tuijottelemaan touhua leppoisasti tuolilla maaten.Nyt on koti taas hetkisen kohtuullisessa kuosissa. Ja kyllähän hellepäivän aamut ja illat ovat ihania. Tänäänkin starttasin koiran kanssa lenkille 6.30 silloin vielä jaksoi kävellä reippaasti. Ilma tuntui melko raikkaalta. Hellepäivien lämpimän leppoisan tunnelman toivoisi myös jatkuvan pitkälle syksyyn.  Kohta voi pimenevien syysiltojen iloksi sytyttää puutarhaan kynttilöitä palamaan.
                                               Mukavia hellepäiviä teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. ♥sulla on niin kaunis koti!

  VastaaPoista
 2. Siivoushetken jälkeen on kyllä aina niiin kiva katsella kotia :)
  Eilen oli täälläkin pakko riehua imurin kanssa, mutta sen jälkeen lähdettiin uimaan.. Meijän koiralainen EI tykkää sitten yhtään imurista, vaikka ollaan yritetty herkuilla sun muilla totuttaa. Imuroija siirtää hänet yleensä suosiolla pihalle, sillä meteli on kohtuullinen. Helteet jatkuukoot myös miun puolesta - kivempaa tämä on kuin alkukesän kelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen oikein tyytyväinen tästä hetkellisestä siisteydestä. Meillä ei Viivi korvaansa lotkauta imuroinnille vaan nukkuu ihan täpöillä vaikka imuri surraisi vieressä. Kyllä täälläkin toivotaan pitkää lämmintä syksyä :)

   Poista
 3. Siivoaminen on minullakin jäänyt minimiin, kun on reissattu mökin ja kodin välillä. Koti kaipaisikin nyt kyllä suursiivousta, mutta se saa nyt jäädä syksymmälle. Kesästä täytyy nauttia niin kauan kuin näitä ihania säitä riittää :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kesällä ollaan niin paljon ulkona, että sisätilat jäävät toissijaiksi. Pölyä tuntuu kertyvän tyhjäänkin kotiin, joten aivan kokonaan siivousta ei voi vältellä ... valitettavasti. Auringonpaistetta!

  VastaaPoista
 5. Täällä ei ole jaksettu kaivella imuria esiin muutamaan viikkoon. Eikä jakseta vieläkään. Meidän villakoiravainaa oli aina imurin kimpussa, jos ei muistanut ajoissa kieltää. Imuri oli joku kauhea vihollinen, jonka kimppuun piti hyökätä heti kun silmä vältti. Viivi onkin hieno lady, eikä moista tee.

  VastaaPoista
 6. Tyynyt ja matto on niin kauniit <3

  VastaaPoista