perjantai 8. elokuuta 2014

Erinäisiä ruokakokeiluja

Tällä viikolla on tullut kokeiltua muutamaa uutta ruokajuttua. Eilen tehtiin ekaa kertaa nyhtöpussua, tosin hieman oikaisten.


Pita-leipien väliin  laitettiin possun lisäksi itse tehtyä coleslaw-salaattia ja tomaattia. Nämä olivat ihan herkullisia.Tänään päätin sitten kokeilla Mausteista lehtikaalikeittoa. Lehtikaali on minulle täysin uusi tuttavuus.Keittoon tuli paljon samoja mausteita kun viime viikolla tehtyihin intialaisiin lihapulliin. Keitosta kuitenkin tuli tosi tulista ja tämän tekeminen taisi jäädä tähän yhteen kertaa. Keitto ei ole kovin kauniin näköistäkään.Välillä uudet reseptikokeilut osuvat nappiin ja välillä tulee epäonnistuttua pahemman kerran. Eipä kuitenkaan lannistuta vaan aion jatkossakin jatkaa uusien mielenkiintoisten ruokareseptien kokeiluja.


                                                  Mukavaa viikonlopunalkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. ♥vain kokeilemalla tietää, mitä reseptiä kannattaa toistekin toteuttaa. Ihana kukka! Mukavaa viikonloppua sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Itseä vain harmittaa kun on aina suuret odotukset uudesta reseptistä.

   Poista
 2. Nyhtöpossu taitaa olla trendiruokien ykkönen tällä hetkellä ja perässä seuraavat nyhtökana ja -lammas. Me emme vielä ole tehneet mitään nyhtöä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nyhtöä kokeiltiin ensimmäistä kertaa. Kerran joulukinkku kyllä paistui ylikypsäksi ja siitä tuli varsinaista nyhtöä.... taidettiin olla aikaamme edellä :)

   Poista