perjantai 22. elokuuta 2014

Rakkaimmat reseptit

Muutama vuosi sitten siivosin keittiönkaapista pois kaikki reseptivihkoset ja ruokaohjesivut, joita olin vuosia kerännyt mm. aikakausilehdistä.  Nykyisin kun suunnaton määrä reseptejä löytyy netistä. Yhtä en kuitenkaan hävittänyt. Aikoinaan K-kaupoista sai tätä Pirkan Paras Leivontakirjaa. Tässä kirjassa on monta suosikkiohjettani, joista useimmat löytyvät myös netistä.Tänään illalla saan ihanat "sukkasiskot" meille neulonta-iltaan ja tarjottavaksi valmistan kirjan ohjeella Kreikkalaista juustopaistosta. Ohje löytyy myös täältä.


Miten teillä muilla? Vieläkö reseptejä löytyy paperisina versioina, vai etsittekö niitä netin uumenista?                                     Ihanaa perjantaita ja viikonlopun alkua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jokunen keitto-, ja leivontakirja löytyy vielä ja netistä haettuja ohjeita tallennan, mikäli ne osoittautuvat maistuviksi. Kaunis, värikäs kimppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittokirjasta se lemppariresepti löytyy kyllä varmimmin :)

   Poista
 2. ♥multa löytyy omia vihkoja..keittokirjoja...ja nettikin on ihan hyvä :)

  VastaaPoista
 3. minulla on yksi itse sidottu kirja, johon olen vuosi (kymmenten) varrella kirjoitellut hyviä ohjeita, nykyisin vähemmän. Aika usein haen ohjeita netistä, mutta loppujen lopuksi tykkään ihan oikeista painetuista kirjoista. Niissä hyvät ohjeet tuntuvat jostain syystä paljon arvokkaammilta kuin nettissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niinkin. Itse vain kyllästyin siihen kun lehdistä revittyjä hyviä reseptejä tursusi ja pursusi joka hyllyllä. Muutaman rakkaimman reseptini olen myös liimannut vihkoon talteen.

   Poista