torstai 16. elokuuta 2018

Takaisin ruotuun

Jostain kumman syystä kesän jälkeen osa vaatteista tuntuu mystisesti kutistuneen :) Liekö syynä helteisten ilmojen vuoksi vähemmälle jäänyt liikunta ja runsas herkuttelu? No, nyt on kuitenkin aika palata ruotuun, lisätä liikuntaa ja karsia turhat herkut pois.Katkaisen jälleen valloilleen päässeen sokerikoukun totaalisella karkkilakolla. Viikonlopuille suon kahvimakeaa, jonkin leivonnaisen muodossa!Töihin pakkaan välipalasyötäväksi hedelmiä ja välillä smootheja. Tänään valmistuikin pitkästä aikaa vihersmoothie näistä aineksista.
Kummasti sitä jaksaa taas lenkkeillä kun ei ole niin kuuma. Pyrin tekemään reippaan iltalenkin ainakin neljästi viikossa ja sen lisäksi ilmoittauduin pitkän tauon jälkeen myös syksyllä alkavaan ryhmäliikuntaan.
Miten siellä muille? Tarvitaanko ryhtiliikettä, vai oletko pystynyt kulkemaan kultaista keskitietä herkkujen suhteen myös kesälomalla? Ihanaa torstaita kaikille.

9 kommenttia:

 1. Luulin, että vaateiden kutistuminen johtui korkeasta kosteusprosentista....eihän nyt mistään herkuttelusta voi johtua..:)
  Jumpalle olen minäki ilmoittautunut...viime syksynä ekan kerran sinne menin ja olikin tosi mukavaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhmäliikuntatunnit ovat mukavia ja sinne tulee mentyä kun ystäviä samassa ryhmässä.

   Poista
 2. Helteillä ei juurikaan jaksanut ylimääräistä liikuskella, vain järvessä uidessa sai kaloreita kulutettua. Mutta eipä helteillä tullut paljon grillailtua tai kannettua jäätelöä kaupasta kotiin. Silti vaakaan ei kyllä tohdi vielä mennä :)
  Ihana perhosen toukka Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä me kyllä grillattiin ja syötiin jätskiä usein. Nyt on tulokset herkuttelusta vyötäröllä :)

   Poista
 3. Herkullinen kakku sinulla siellä... Huonosti on minulla kaloreiden kanssa käynnyt... kuten aina. Jotenkin vain ne kaikki herkut ovat tarttuneen minuun.Mukavaa viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikkakakku syötiin jo heinäkuun helteillä ja hyvää oli, niinkuin muutkin herkut.

   Poista
 4. Ryhtiliike on välttämätön. Yhden koon väljät kesähousut kiristävät reisistä, kääk 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen miten varsinkin ne housut täälläkin kovasti kiristää :)

   Poista
 5. Ryhtiliike olisi erittäin tarpeen. Vain selkäranka puuttuu ;)

  VastaaPoista