perjantai 31. elokuuta 2018

Pientä remontointia

Viikko on kulunut todella hujauksessa! Tällä viikolla koti on ollut enemmän, tai vähemmän kaaoksen vallassa. Jo keväälle suunnitelmissa ollut olohuoneen seinän maalaus toteutettiin tällä viikolla. Lisäksi poika teki muuttoa takaisin opiskelupaikkakunnalle.Monista värivaihtoehdoista valittiin sitten lopulta vihreä seinämaaali, V447 Serpentiini. Pitkään pohdittiin, rohkenisiko seinän maalata todella tummalla, mutta tuumittiin tilan muuttuvan sen myötä pienemmäksi, joten valittiin sitten tämä vihreä.Uusi ihana peili löytyi Hemtexistä ja lisäksi seinälle olisi tarkoitus saada joku kiva hylly, tai pari taulua. Kaikki kiinnitetään sitten kerralla seinään, kunhan sopivat jutut löytyvät.Minulla nämä värirakkaudet menevät sykleissä. Aikoinaan pidin kovasti vihreästä, mutta sitten tuli kausi, etten voinut koko väriä sietää. Nyt taas kotoa löytyy paljonkin vihreän eri sävyjä.


Nämä meikäläisen remppajutut tehdään yleensä melko vauhdikkaasti. Siedän todella huonosti kaaoksen keskellä elämistä. Siisti koti ja tavarat järjestyksessä on paljon mukavampaa.
Huomenna körötellään katsomaan miten poika on kotiutunut uuteen asuntoonsa opiskelupaikkakunnalla. Toiveina oli, josko äiti toisi tullessaan ison annoksen makaronilaatikkoa ja omenapiirakkaa ja niitä täällä ollaan sitten tänään väsäilty.Mukavaa viikonloppua kaikille!


18 kommenttia:

 1. Maalaamalla saa kyllä suht helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin. Hyvältä näyttää - niin seinä kuin syömisetkin. Leppoisaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus on se nopein remppajuttu ja sopii meille.

   Poista
 2. Äidin herkkuja ei voi vastustaa!

  VastaaPoista
 3. Seinän väri näyttää kauniilta, ei ollenkaan liian tumma. Se on totta, että tummalla seinällä saa pimennettyä huonetta. Valkoiset huonekalut näyttää värillistä seinää vasten oikein raikkailta. Vihreä on kyllä kaunis väri, vaikka räikeän vihreää hieman vieroksun. Omppupiirakoita olen minäkin tehnyt ja nyt alkoi tehdä mieli makaronilaatikkoa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oon tyytyväinen ja kun tympäsee vaihtuu väri helposti.

   Poista
 4. Kaunis sävy. Ihanat kapsäkitkin :) mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis väri! Aivan ihana peili ja nuo matkalaukut!
  Iloista syyskuuta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis väri!
  Ihanaa, kun pojalla on äidin ruokaa on ikävä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Vuosi ulkomailla teki tehtävänsä :)

   Poista
 7. Kiinnitin heti huomioin tuohon kivaan peiliin.
  Tervetuloa värilliset seinät, väistyköön maalarinvalkoinen iankaikkiseen unholana. Ärsyttää, kun maalarinvalkoinen on ainoa hyväksyttävä väri näissä vuokra-asunnoissa. En ole vielä uhmannut määräystä ja vetäissyt keittiön seinälle väriä. Mutta ehkä se päivä koittaa vielä :)
  Nyt saa poika herkutella ihan vatsan täydeltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä elämään väriä mahtuu ja väriä on helppo vaihtaa. Kyllähän se imartelee kun äidin ruokia on ikävä.

   Poista
 8. Vihreä olisi just minunkin väri. Oletpa ihana äiti, kun toteutat lapsesi toiveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä äiti ei tekisi lastensa eteen!

   Poista
 9. Kivalta näyttää vihreä seinä.
  Hieno peili!
  Äidin ruoka on parasta. Ihanaa, kun viet pojalle lempiruokia.
  Hyvää illan jatkoa!

  VastaaPoista