perjantai 24. elokuuta 2018

Omenahillot valmiina

Viikolla keittelin ison kattilallisen omenahilloa. Hillon teen ihan hillosokeripussin ohjeen mukaan ja soseuttamisessa käytän tätä härpäkettä, jonka olen saanut aikoinaan äidiltäni. Kai tällä kätevällä laitteella on nimikin, minä sitä en tiedä :)





Tänään posti kiikutti Ellikseltä tilaamani tarraetiketit ja kylläpä hillopurkit kaunistuivatkin kun saivat kansiinsa kauniit tarrat. Tarroja saa tilattua Ellikseltä sähköpostista Tingelstiina@hotmail.com




Ellis on taiteillut supersuloisia etikettejä monenlaisiin hilloihin. Toiveissa on saada reilusti puolukoita, että pääsen niistäkin keittämään hilloa. Mikä sen parempi joululahja, kuin itsetehty hillo kauniiseen purkkiin säilöttynä.




Syksy tekee tuloaan, vaikka tänään saatiinkin vielä nauttia kovin kesäisestä säästä. Huomenna vietetään monella mökillä huvilakauden päättäjäisiä. Kai sitä kotiakin pitää pikkuhiljaa alkaa sisustamaan syksyisemmäksi, joten lähitulevaisuudessa blogissa näkyy myös sisustusjuttuja. Leppoisaa viikonloppua sinulle!

19 kommenttia:

  1. Oletpa ahkeroinut!
    Ihana lahja tuollainen hillopurkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyn satoa on kiva purkittaa talven varalle ja ystäville.

      Poista
  2. Kylläpä ovatkin kauniita purkkeja. Minulta löytyy myös tuo mylly, virallista nimeä en tiedä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superhyvä on tuo vempele omppuhillon teossa.

      Poista
  3. Kivoja etikettejä, kiitti vinkistä! :) Ja miun äidillä on kanssa tuommoinen ja vielä samanvärinenkin härpäke, joululaatikoiden valmistuksessa apuna. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää taitaakin olla aika yleisiä härpäkkeitä :)

      Poista
  4. Sosemyllyksi sitä kai yleensä kutsutaan. Itse teen tuolla härpäkkeellä myös kurkku- ja kurpitsarelishit, sillä isoreikäisellä terälevyllä, hyvin toimii.

    VastaaPoista
  5. Samat hillonkeittopuuhat täälläkin ja ensi viikolla lisää. Keitin myös luumuhilloa naapurin luumuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omatekoiset hillot maistuu niin hyviltä!

      Poista
  6. Kauniita etikettejä Ellis on taiteillut!
    Sosemyllyä on tullut veivattua aikoinaan illat pitkät, kun äiti valmisti omenasosetta ja kurkku-sipulisäilykettä. Säilyke oli niin hyvää, että kaipaan sen makua vieläkin. Tehty varmaan tällaisella liemellä, jonka täältä löytyi https://tupuv.blogspot.com/2014/09/kurkku-sipulirelish.html
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos reseptivinkistä! Sosemylly on täällä syksyisin ahkerassa käytössä.

      Poista
  7. Suloiset etiketit!
    Hyvää viikonloppua sinulle♥

    VastaaPoista
  8. Naminami! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. MOULINEX ON TUO SOSEMYLLY YKS NÄKYY PAKKAUKSEN KANS KUVAHAULLA.

    VastaaPoista
  10. Mahtava taivaanranta. Hienosti oot laittanut sosepurkkeihin tarrat.
    Meilläkin on tullut tosi paljon omenia.

    VastaaPoista