lauantai 18. elokuuta 2018

Ihanat valkosipulit!

Kerran vuodessa auton nokka käännetään kohti Keravaa ja Valkosipuli festivaaleja! Niin tänäänkin lähdettiin heti aamusta matkaan, sillä iltapäiväksi luvattiin sadekuuroja.Tapahtuma oli hiukan supistunut viimevuosista, mutta monenlaista valkosipuliherkkua oli silti tarjolla.
Kotiin kiikutettiin kassillinen kaikkea ihanaa.  Kreikkalaista valkosipulileipää, marinoituja valkosipuleita, Valkosipulista salaatinkastiketta sekä Tyrni-inkiväärihilloa.Meillä käytetään muutenkin paljon valkosipulia, nämä herkut tuovat aterioihin hiukan lisäpotku.


Kotimatkalla poikettiin vielä Haltialan pelloilla ihastelemassa Auringonkukkia. Kukat alkavat jo lakastumaan, mutta silti kaunista peltoa oli kiva kuvailla. Kukkia olisi voinut kerätä kotiin, mutta tyydyin ihastelemaan niitä vain paikanpäällä. Huomenna luvassa vielä yksi omppuresepti. Mukavaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Valkosipuli on kyllä herkkua ja auringonkukat min lemppareita. Leppoisaa lauantai-iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Ihania ovat molemmat.

   Poista
 2. Voi, tuo valkosipulijäätelö jäi huomaamatta! Pääsin nyt tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Me mentiin Keravalle puolen päivän aikoihin ja oli aikamoinen tungos jo. Vettä tuli vain muutamia pisaroita.
  Ihana auringonkukkapelto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kiertää tapahtuma heti aamusta jos mahdollista. On huomattavasti väljempää.

   Poista