lauantai 11. elokuuta 2018

Pieniä vaatteita ja hieman myös taidetta

Heipä, hei! Eipä ole tullut taas blogattua muutamaan päivään. Kovasti olen koittanut iltaisin ahkeroida pienten keskosvaatteiden parissa, sekä nauttia myös viimeisistä hellepäivistä. Kuten aiemmin kerroin, teen välillä jämätilkuista vaatteita pienille keskosvauvoille hyväntekeväisyyteen. Pääsääntöisesti vaatteet ovat kooltaan 44-50 cm.


Nyt kesälomien jälkeen olen taas saanut jotain aikaiseksi. Näitä vaan on niin mukava tehdä ja mikä parasta kaikki pikkutilkutkin tulee hyötykäytettyä. Hyvä mieli tulee myös siitä, kun tietää saavansa auttaa ja tuottaa hyvää mieltä muille. Hatunnosto Untuvapakkausten aktiiveille, jotka kokoavat ja lähettävät tarvitsijoille vaatepaketteja.
Tänään kävin Helsingissä resoriostoksilla ja samalla pyörähdin Ateneumissa. Fantastico- näyttelyssä on esillä Italialaista taidetta 1920- ja 1930-luvuilta. Näyttely avoinna vielä ensi viikon 19.8.18 asti. Tässä muutama makupala upeasta näyttelystä.


Ateneumissa on esillä myös Presidentti Sauli Niinistön muotokuva. Onhan tämä kyllä erilainen kuin edeltäjiensä muotokuvat ja varmasti jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan.Kohta puolin päästään tutustumaan myös uuteen Amos Rex museoon. Nyt pääsi kurkkimaan jo Lasipalatsin sisäpihalle kohonneita rakennelmia. Aamulla oli vielä tyhjää, mutta kun iltapäivällä kävelin saman paikan ohi, istui kupoleiden päällä runsaasti ihmisiä. Tästä taitaakin tulla uusi suosittu kokoontumispaikka keskustassa.

Helteille taidetaan sanoa heipat, sillä huomiseksi luvataan rankkoja sateita. Ennakoin ja keräsin omppupuusta satoa, sillä huomenna olisi tarkoitus tehdä loppukesän eka omenapiirakka. Mikäpä olisi mukavampaa, kuin leipominen sadesäällä. Leppoisaa illanjatkoa ihan jokaiselle!

14 kommenttia:

 1. Voi noita suloisia pikkuruisia vauvanvaatteita♥♥♥
  On sinulla niin kaunis hyvän mielen harrastus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ilolla näitä tulee värkkäiltyä.

   Poista
 2. Ihania, rakkaudella tehtyjä pieniä asuja.
  Tuo Ateneumin näyttely olis pitänyt käydä kattomassa. En vaan jaksanut lähteä töitten jälkeen enää kaupungille, vaikka monena päivänä mielessä oli. Museokortin uusin taas vuodeksi, joten seuraavia näyttelyitä sitten...
  Onpas hauskan näköisiä rakennelmia. Pitää käydä kurkkaamassa joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Museokortti on kyllä kätevä. Paljon enemmän sitä tulee nykyisin käytyä museoissa.

   Poista
 3. Ihanan suloisia pikku vaatteita♥

  VastaaPoista
 4. Nuo pikkuvaatteet on kyllä aivan ihania - isolla sydämellä tehty <3 Ihana Anni!

  VastaaPoista
 5. Olet todella ollut ahkerana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä saa outoja tarmonpuuskia :)

   Poista
 6. Voi ihanuus miten suloisia pieniä ompeluksia:)♥ Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 7. Oi miten suloisia pieniä vaatteita.😍
  Ihanaa illan jatkoa!❤️

  VastaaPoista