lauantai 25. helmikuuta 2017

Julistekollaasia pizzanteon lomassa

Alkuviikosta sain idean uudistaa olohuonetta julistekollaasilla. Olen tunnetusti melko malttamaton, kun jotain päähäni saan. Olikin todella iloinen yllätys, että tiistaina tilaamani julisteet olivat perillä jo perjantaina. Sisustusjulisteita voi tilata monestakin osoitteesta. Nämä kuvat ja kehykset tilasin Deseniosta.Tänään naputeltiin uudet sisustustaulut seinään ja olen kyllä olkkarin uuteen ilmeeseen tyytyväinen.  Kun näihin kuviin kyllästyy, voi tilalle valita uusia ja kuvien paikkaakin vaihtaa. Seinässä nämä melko kevyet kehykset pysyvät taulukoukuilla.Sisustelun lomassa tehtiin pitkästä aikaa itse pizzaa. Aurinko paistaa ulkona, mutta olen onnistunut imuroimaan itselleni taas pienen flunssan, joten täytyy tyytyä näihin sisähommiin.

 
Mukavaa lauantaita ja ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Kiva kollaasi! Meidän olohuone on pelkkää aukkoa ja ikkunaa, joten mitään ei pysty ripustamaan. Se on harmillista, koska tauluilla ja julisteilla saisi mukavasti vaihtelua ja ilmettä kotiin.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yllä tauluilla saa kivasti muutosta aikaan. Oikeaan taiteeseen ei ole varaa ja toisaalta en tiedä jaksaisinko katsella samaa taulua seinällä lopun elämääni :)

   Poista
 2. Kylläpä on tyyylikäs taulukollaasi! Kuvat on todella kauniita! Hyvät valinnat olet tehnyt. Pizza näyttää herkulliselta.

  VastaaPoista
 3. Ihana taulukollaasi! Ja niin herkullisen näköistä pizaa, että alkoi pizzahammasta kolottaa😄. Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Meidän seinillä ei ole tauluja, kun ei osaa päättää mitä jaksaisi vuodesta toiseen katsella :D Tuo kollaasi on kiva ja hienosti sommiteltu.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Pienellä vaivalla kivaa piristystä, kivat kuvat olet valinnut :) Täälläkin alkoi pizzahammasta kolottamaan ;) Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköistä pizzaa. Kyllä omantekoinen vain on hyvää.

  VastaaPoista
 7. Tyylikkäät taulut. Täytyy vinkata tästä tyttärelle, hänellä on hakusessa juuri tälläisiä. Sun pizzat on aina niin herkullisia, kunpa niitä voisi tilata pizzeriastakin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti kivoista kommenteista! Tämä pizzaresepti on nyt oma suosikkini kun pizzan päälle tulee reilusti rucolaa ja ilmakuivattua kinkkua!

  VastaaPoista