tiistai 7. helmikuuta 2017

Jotain pientä ystävälle

Ihana aurinkoinen päivä alkaa kääntymään kohti illan pimeyttä. Itse ainakin saan valtavasti energiaa näistä aurinkoisista päivistä. Ei haittaa vaikka ulkoilut jäävät hyytävän kylmyyden takia pikku piipahduksiksi. Tänään olinkin varsin energinen töistä kotiin palattuani. Askarteluhuoneessa muutaman tunnin väkerrettyäni sain valmiiksi eilen aloittamani kehyskukkaron ja sen kaveriksi valmistui vielä yksi ystävänpäiväkortti.Kortteja täytyy tehdä vielä muutama lisää. Minulla on muutama erityinen ystävä, joita haluan  muistaa myös ensi tiistaina. Ystävyyttä pyrin vaalimaan kyllä ihan pitkin vuotta, joka päivä! Onni on omistaa ystävä!
Kehyskukkaroon ompelin paper piecing tekniikalla sydämen. Tämä pikku pussi on hieman muotopuoli, mutta toivottavasti sitäkin rakkaampi saajalleen. Pussissa on pinkki vuorikangas ja välissä vanulevyä. Pussi on sopivan kokoinen vaikkapa pieneksi meikkipussiksi. Tätä tehdessä myös päätin, että saa kehyspussit jäädä jatkossa muiden tekemiksi, niin paljon oli kehysleukojen kiinnityksessä jälleen haastetta. Minä pitäydyn jatkossa vetoketjupusseissa :)
Loppuun pakko laittaa muutama kuva jaloleinikistä, joka jaksaa ihastuttaa ruokapöydällä. Kukkaan osui niin kauniisti laskemassa olevan auringon säteet, pakkohan se  oli ikuistaa. Viikon verran olen tämän kukan vaiheita jo ihaillut. Voiko olla mitään kauniimpaa ja herkkää! Mukavaa viikonjatkoa kaikille!10 kommenttia:

 1. Kaunis pussukka ja kortti. Olen satavarma, että niiden vastaanottaja ilahtuu!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ystävät ilahtuvat ihanasta lahjastasi ❤ Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana pussukka ja kortti ystävälle!
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kauniita, varsinkin nuo kortit.:)

  VastaaPoista
 5. Tästäkin tuli tosi kaunis. Kehysongelmia ei ainakaan lopputuloksesta huomaa, näyttää niin siistiltä. Onpa kyllä ihana kukka :)

  VastaaPoista
 6. Ihana <3 Onnekas on se ystävä, joka tuon löytää paketista! Mä olen kerran yrittänyt tehdä kehyskukkaroa, mutta lopulta luovutin. Siitä vaan ei tullut mitään ja emme jaa enää samaa osoitetta kyseisen kehyksen kanssa :D
  Kauniita nuo kukkakuvat!

  VastaaPoista
 7. Minä jo aattelin, että sinä alat tehtailemaan näitä kehyspussukoita, kun edellinen ruusupussikin on niin valtavan kaunis, mutta et näköjään kuitenkaan :). Tosi kaunis tuo pellava noissa kehyksissä. Josko minäkin pian saisin kokeiltua paper piecingiä, kukkarotyösi kovasti innostavat ainakin kokeilemaan :). Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Ihana pussukka pinkillä vuorella <3
  Aurinko tekee kyllä hyvää ja antaa energiaa, joten nautitaan siitä ja kevään lähestymisestä!
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista