sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Vielä ennättää valmistaa yllätyksen ystävälle

Ystävänpäivää vietetään ensi tiistaina ja kohta onkin kiire laittaa postin kautta kulkevat yllätykset eteenpäin. Pieniä yllätyksiä ehtii hyvin kuitenkin valmistaa, kuten tallaisia  kolikkopusseja, joita minä olen viimepäivinä ommellut.Kolikkopusseihin ei tarvita kuin vanhaa farkunlahjetta, vetoketju, vuorikangasta, liimatukikangasta ja ompelulankaa!Näihin pikkupusseihin ompelin ompelukoneella sydämen. Mallina ompelussa käytin kaavapaperista leikkaamaani sydäntä. Paperisydämen voi siirtää sivuun kun olet ommellut sydämen kerran ympäri. Sitä vahvemmin sydän tulee näkyviin, mitä useamman kerran sen ompelukoneella ompelet.
Lyhensin vetoketjuja sopivaan mittaan puuvillakangaskaitaleilla. Vetoketjun päähän pujottelin myös muutamia helmiä avaamista helpottamaan.Valmista tuli ja valmistuihan siinä lopuksi vielä yksi avaimenperäkin. Nyt on ystävänpäiväyllärit valmiina.


Mitenkä  teillä muilla? Tuleeko ystäviä lahjottua näin ystävänpäivänä? Ja vaikka näitä käsitöitä ystävilleni valmistankin, on paras lahja silti omasta mielestäni on lämmin halaus! Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ihania <3
  Eilen sain antaa askarteluystäville muistamiset. Niitä oli kiva tehdä, ajatuksella. Kortit jää tänä vuonna lähettämättä.

  VastaaPoista
 2. Minulta lähtee vain ystävänpäiväterveiset:) Sinä olet ommelut todella kauniita lahjoja ystävillesi, tuollaisia on mukava antaa ja vielä mukavampi vastaanottaa. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kivat muistamiset sinulla. Tänä vuonna en saanut edes kortteja postiin :(

  VastaaPoista
 4. Ihania ystävänpäivä lahjoja.
  Minä laitan joskus kortin ja joskus tekstiviestin ystävälle.

  VastaaPoista