perjantai 24. helmikuuta 2017

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan

Viime vuoden marraskuussa ostin Eurokankaan palalaarista kimaltelevaa neulosta, josta oli tarkoitus tehdä pikkujouluihin mekko tai pusero. No, pikkujouluja vietettiin iloisissa tunnelmissa aivan toisenlaisessa vaatteissa. Mekko ei valmistunut pikkujoulukauteen, koska en löytänyt mieleistäni kaavaa.  Kangaskin ehti jo unohtua mielestäni kaapin uumeniin.Uusinta Ottober lehteä 2/2017 kaupassa selatessa, silmiini osui kiva mekon kaava ja niin ostin lehden kotiin. Tässä lehdessä kaunis laskeutuva pääntie oli tehty mekon takaosaan, mutta minä muokkasin kaavaa hieman ja tein siitä etuosan.Olenko nyt sitten tarpeeksi ajoissa liikkeellä, kun tuleviin pikkujouluihin on jo pikkumusta valmiina :D Toki tälle yksinkertaiselle kimallemekolle varmasti tulee käyttöä myös muissa pippaloissa.
Viikko on kulunut taas nopeaan ja tänne etelään saatiin keskiviikko yönä kunnolla lunta. Nyt ulkona on pakkasta kymmenisen astetta ja aurinko paistaa. Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!
10 kommenttia:

 1. Todella kiva mekko, joka sopii moneen tilaisuuteen :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko!
  Ja ihanat tulppaanit!
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis ja tyylikäs mekko! Vesiputouspääntie toimii kyllä aina eikä muita jippoja sitten enää tarvitakaan :). Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Olen samaa mieltä, takana olevat laskokset sopivat paremmin eteen!

  VastaaPoista
 5. Sinun luomuksesi on tuota mallia paljon parempi - on sinulla vaan niin silmää käsitöille. Nyt voitkin vaan rauhallisin mielin odotella uutta pikkujoulukautta, ellei sitä ennen jo ilmaannu sopivia pippaloita mekon koekäyttöön <3

  VastaaPoista