torstai 28. toukokuuta 2015

Torstaiterkut

Ompeluhommat ovat hetkellisesti olleet taka-alalla ja muutamat vapaat iltatunnit on tullut väkerrettyä ylioppilaskortteja. Miten taas tulikin tämä asia jätettyä näin viimetinkaan ? No, ne muutamat tarvitsemani kortit sain ajallaan valmiiksi ja nyt voi suunnata ajatuksia jo muuhun. Tällaiset kortit valmistuivat.


Iloinen yllätys odottikin minua postilaatikossa kun tänään töistä palasin. Tilasin tiistai-iltana Iinun verkkokaupasta ihania kankaita ja jo tänään ne olivat täällä. Todella ripeää toimitusta sanoisin minä! Välillä kun on niin malttamaton, ettei millään jakaisi odottaa tilaamiaan tuotteita.Nyt sormet jo syyhyävätkin ompeluhommiin. Vähän taidan kuitenkin vielä jarrutella intoani ja nauttia tästä kauniista aurinkoisesta päivästä ulkosalla. Huomiseksihan luvattiinkin jo sadetta. Iloa jokaisen päivään!

11 kommenttia:

 1. Ihania yo-kortteja! Kankaat ja nauhat on myös tosi kivat :)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kauniit, kauniit kortit ja ihanat kankaat ja nauhat. Toivottavasti ei vielä aamusta sada, sateenvarjoni ovat työpaikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkopäivien jälkeen luonto tarvitsee taas vettä. Kunhan ei sataisi koko päivää ja sitten taas saisi aurinko paistaa :)

   Poista
 3. Ihanat kortit ja nuo kankaat ovat oikeita herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kankaat ovat kyllä niin kauniita että raaskiiko noita käyttääkään :)

   Poista
 4. Jopa on kauniit kortit! Noin ihanista kankaista ei voi tulla muuta kuin ihanaa :)

  VastaaPoista
 5. Upeat kortit! Suloiset kukkakankaat :-)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kortit!
  Inspiraatiota ompeluun ;-D

  VastaaPoista
 7. Ihanat kortit, eipä tule toisia samanlaisia vastaan :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kortteja olet taiteillut! Pitääkin käydä visiteeramassa Iinun kaupassa, niin kauniita nauhoja ja kankaita... kunhan saan täälläkin taas ompelumoodin päälle. :)

  VastaaPoista