perjantai 29. toukokuuta 2015

Juhlaan valmistautumista

En mitenkään viimetinkaan jättänyt juhla-asun hankintaa. Tänään töiden jälkeen kipaisin paikallisiin vaatekauppoihin katsastamaan sopivaa asua tuleviin juhliin. Harvoin käytän juhlavia mekkoja ja usein päällä onkin tunikoita housujen kanssa. Nyt päätin kuitenkin ostaa itselleni mekon ja onneksi mieleisen myös löysin.Tämä Gerry Weberin mekko oli sopivan rento, mutta kuitenkin juhlava. Sen seuraksi hartioille  sifonkihuivi.Huomenna pääsemme juhlistamaan tuoreita Ylioppilaita ja viikonpäästä vietämme tyttären insinööriksi valmistumista, joten mekolle tulee heti käyttöä.Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille ja onnea tuoreille Ylioppilaille, sekä heidän vanhemmilleen!

12 kommenttia:

 1. Ihana, tyylikäs mekko, joka sopii vuoden kaikkiin juhliin :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis asu! Hyviä juhlia :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja ajattoman näköinen mekko, jotenkin ihan "sinun näköinen" :)
  Mulle käy usein niin, että kun lähden etsimään jotain varta vasten, en taatusti löydä. Sitten kyllä mekkoja hyppii silmille, kun ei ole tarvista... Mun tämän vuoden kevätjuhlamekko löytyi kirppikseltä 6€:lla.
  Ihanaa viikonloppua ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään normisti mitään löydä jos lähden jotain vasiten etsimään. Nyt oli onnea, vaikka yhdessä kaupassa myyjä totesi että parhaat mekot on jo myyty :) Edukkaan löydön olet tehnyt, toivottavasti esittelet sen myös blogissasi!

   Poista
 4. Kaunis kangas ja kaunis malli, olen tätä mekkoa itsekin ihaillut. :-) Mukavia juhlia teille!

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko :-) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. ♥ihanan mekon löysit! Mukavia juhlia sinne!

  VastaaPoista
 7. Kauniin mekon löysit! Myös itse olisin voinut tuohon silmäni iskeä, jos mekkoa olisin etsinyt. Monesti tosiaan on vaan niin, että juuri kun etsit, et varmasti löydä mitään, sinulla kävi tuuri :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis mekko, ajaton malli. Tykkään Gerry Weberin vaatteista. Tuota voisin lähteä jopa katsomaan. Menemme on hääjuhlaan vasta syyskuuss. Olen miettinyt mekon väriä, ihan kesäisessä kukkamekossa ei silloin enää juhlita.

  VastaaPoista