tiistai 5. toukokuuta 2015

Koiravanhuksen kauneuspäivä

Pian 13 vuotiaalla Viivillä oli tänään kauneudenhoitopäivä. Koiravanhus ei niin perusta näistä kaunistautumispäivistä vaan tekee kaikkensa, että välttyisi huoltotoimenpiteiltä. Välillä livahdetaan sängynalle tai sitten maataan sohvalla mahdollisimman huomaamattomana. Villakoiran turkkia on kuitenkin hoidettava säännöllisesti.Jo useamman vuoden olen pitänyt villakoiraamme lyhyessä turkissa, sen helppohoitoisuuden vuoksi. Nytkin ajelin trimmerillä karvat kauttaaltaan lyhyiksi. Tässä ennen trimmausta...


Nyt on taas ihanan puhdas, hyvälle tuoksuva koira ainakin hetken. Huomiseksi on luvattu sadetta :(

 
 
 
Kyllähän tämä kauneudenhoito on  koiravanhuksesta väsyttävää puuhaa ja lopuksi onkin mukavaa asettua "äipän" hartioita lämmittämään.                                                     Mukavaa tiistaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Viivin kaihin vuoksi sameat silmät näyttävät kyllä kuvissa entistäkin suuremmilta :)

   Poista
 2. Voi meidän vanhus-Viiviä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvin on kauneutta hoidettu, kun Viivi ei yhtään näytä ikäiseltään. Meidän Ukko oli tänään eläinlääkärissä ja erittäin onnellinen siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi näyttää kyllä ikäisiään nuoremmalta ja moni yllättyykin koiran iästä sitä kysyttäessä. Hyvin jaksaa vielä pitkiä lenkkejä. Näkö ja kuulo alkavat kuitenkin olemaan jo aika huonot.

   Poista
 4. Kyllä on Viivi onnellisen näköinen ja selvästi lempipaikassaan sun hartioita lämmittämässä. Ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nämä puleerauspäivät on aikamoista taistelua on koira leppynyt kun homma on hoidettu ja kiipeää mielellään lempipaikalleen olkapäille :) Lämmittää mukavasti!

   Poista