maanantai 4. toukokuuta 2015

Korttiringin viimeinen 4/4

Sarin korttirinki lähestyy loppuaan ja valmiiksi on saatu ringin viimeinenkin kortti. Tähän korttiin materiaalit lähetti Tirpuunen ja tällaisia kuoresta paljastui.
Ihanat keijukuvat  Lili of the Valleyn leimalla leimattu, lisäksi papereita Graphic 45:n mallistosta. Mukana tuli myös tilpehööripussi; ruutunauhaa, kukkia, nappeja, tagejä, helmenpuolikkaita ja kartonkileike Heidin korttipajalta. Leimakuvan värittelin jälleen akvarellipuuväreillä, ainoastaan ihon väritin tusseilla.Stanssasin rinkulat korttiin Sizzixin stansseilla, ainoastaan alimmainen stanssi on toisen valmistajan ja sitä minulla ei ole tiedossa. Keijuihin kuuluu mielestäni myös kimallusta ja sitä lisäilin valmiiseen kuvaan Rangerin  sticklesin putkilosta.                                             Keväinen keijukaiskortti valmiina tässä!


 Kiitos kun sain olla tässä ringissä mukana. Käykäähän kurkkaamassa myös muiden rinkiläisten kortteja täältä:  AnittaSari ja Tirpuunen.

8 kommenttia:

 1. Keijuun kuuluu ehdottomasti tuo kimallus! Ja metsäinen vihreä sopii keijukortin yleissävyksi :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana. Ja kiitos itellesi ringissä olosta. Hyvää kesää.

  VastaaPoista
 3. Miun pitäisi harjoitella kerroksellisuutta ja rusettien käyttöä korteissa Ü Stanssaillin kaksi vapaapäivää papereita, joten materiaalia nyt olisi kasapäin mistä ottaa.

  Kiva kokonaisuus tässä siun kortissa. Tuo kukallinen kuviopaperi oli itselleni haasteellinen ja tein siitä rosetin (minkä peitin isolla kukalla!), mutta hyvinhän se passaa "näkösällekin". Haikeutta ilmassa, kun tämä rinki päättyi.

  VastaaPoista
 4. On se kiva seurata, kuinka joku osaa :)

  VastaaPoista
 5. ♥oi suloisuus, mikä kortti!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos ihanista kommenteistanne. Korttirinkiin oli ilo osallistua, sain vähän uutta kipinää myös leimakuvien värittelyyn :)

  VastaaPoista
 7. Voi kun saitkin tehtyä hienon kokonaisuuden! Suloinen tuo rusetti ja keiju on väritetty kauniisti, sitäpaitsi paperit ovat edukseen. Kiitos sulle myös omasta puolestani tästä inspiroivasta ringistä!

  VastaaPoista