maanantai 11. toukokuuta 2015

Tunnelmia eiliseltäEilisen päivän ihanat muistot säilyvät ikuisesti sydämessäni, mutta laitetaan tänne vielä muistiin myös kuvatunnelmia. Lapset ja mieheni yllättivät minut täysin lahjalla, jota en olisi osannut toivoa. Lahjoja tärkeämpää on kuitenkin yhdessäolo rakkaitten kanssa. Mukavaa viikonalkua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Oi, miten herkullinen kakku! En ole mansikan ystävä, mutta kakku näyttää niin hyvältä, että tekisi mieli maistaa. Upea lahja! Muumimuki silmälaseilla on varmasi monen toivelistalla ja harvat sen saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee itse kakkuja väsättyä vaikka niiden koristelu kivaa puuhaa onkin. Tämä kakku onnistui hyvin, ei tullut liian makeaa. Muumimuki oli kyllä ihana yllätys.

   Poista
 2. Kaunis äiti ja kauniit lapset! Täydelliset yllätykset on ihania... tuo muumimuki silmälaseilla kelpaisi kyllä minunkin kaappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten nuo lapsukaiset ovatkin jo aikuisia? Ihanan yllärin olivat äidilleen järjestäneet :)

   Poista
 3. Kaunis äiti ja kauniit lapset! Täydelliset yllätykset on ihania... tuo muumimuki silmälaseilla kelpaisi kyllä minunkin kaappiin. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo äitienpäivät lämmittävät sydäntä! Ihana potretti äidistä ja lapsista!!!

  VastaaPoista
 5. ♥oi ihanuus! Ootte niin ihania kaikki tuossa kuvassa..( hmm...toivottavasti poikasi ei pahastu moisesta ilmauksestani ;) hi-hii)

  VastaaPoista