perjantai 15. toukokuuta 2015

Vanhasta raastimesta valaisimeksi

Eilen markkinoilta ostamani vanha raastin sai tänään uuden käyttötarkoituksen. Heti raastimen nähdessäni, ajatus tunnelmallisesta valaisimesta syntyi päässäni.Itse en tätä sähkötöitä vaativaa muutosta olisi kyennyt tekemään. Onneksi mies taitaa nämä tekniset hommat ja toteutti tämän toiveeni.
Valaisimen lopullinen sijoituspaikka on vielä auki, mutta pakko sitä oli heti valmistumisen jälkeen kokeilla. Raastimen aukoista valo siivilöityy todella kauniisti, tehden myös seinäpinnalle kauniita kuvioita.Tänään olen myös ahkeroinut matkalaukun tuunauksen parissa, joka osoittautuikin vaikeammaksi kuin kuvittelin. Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Raastimesta tuli kiva valaisin :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva idea, saman voi toteuttaa kakkumuoteilla! mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkuformu valaisimia olen nähnytkin, ne ovat myös kauniita! Meillä on nyt tällainen vähän erilainen valaisin :)

   Poista
 3. Ihana idea!Olen pitkäänmietiskellyt että tekisin keittiön ikkunaan pienen valaisimen siivilästä mutta jotenkin en ole löytänyt sopivaa.Tuommoisen raastimen kun löytäisin niin voisin tehdä samanlainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön ikkunaan tällainen valaisin sopii mainiosti. Lampuksi raastimen sisälle kannattaa valita sellainen lamppu joka ei kuumene liiaksi.

   Poista
 4. Upea! Ja just hieno kun on oikein sähkövalo. Erikoista, että jokin homma osoittautuu sinulle vaikeammaksi kuin luulit! Minulla on sellainen käsitys, että pyörätytät tuosta vaan mitä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukun muutos on hiukan kinkkinen niin huonossa kunnossa laukku sisältä oli. No, tekemällä oppii ja uskon että lopputulos on ihan hyvä jahka valmistuu :)

   Poista
 5. Oi mikä ihana lamppu, mahtavasti oivallettu.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis idea.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 7. Upea, upea lamppu!!! Kyllä sinulla on tuota keksijän vikaa enemmänkin;)
  Tuollainen lamppu kelpaisi minullekkin...

  VastaaPoista