perjantai 17. huhtikuuta 2015

Vastauksia haasteeseen

Sain jokunen aika sitten Tuitiinalta kivan Liebster Award-haasteen. Haastettu vastaa esitettyihin yhteentoista kysymykseen ja keksii uusille haastetuille yksitoista uutta kysymystä.  Olen aina ollut huono pistämään haasteita eteenpäin, joten nytkin vastaan vaan saamiini kysymyksiin. Tässä siis Tuitiinan minulle esittämät kysymykset ja niiden vastaukset:1. Miksi kirjoitat blogia ja onko sinulla jokin tavoite blogillesi?

Aloitin kirjoittamaan blogia 2.4.2012 ollessani vuorotteluvapaalla. Olin seurannut jo tovin muiden blogeja ja mielessä kyti ajatus omasta blogista. Mitään kaupallisia tavoitteita blogillani ei ole koskaan ollut, vaan kirjoittelen sitä omaksi ilokseni ja tallentaakseni tekeleitäni ja tapahtumia. Iloinen olen jokaisesta lukijasta, joita mukaan vuosien varrella on tullut. Lukijat ja kommentit ovat todella tärkeitä. Kiitos niistä!2. Onko olemassa jokin TV-sarja, jonka jokainen jakso on pakko nähdä?

Olen koukussa vain yhteen sarjaan ja se on Emmerdale :) Muuten katselen telkkaria hyvinkin satunnaisesti.

3. Onko sinulla aamuisin tai iltaisin tietyt rutiinit, joita noudatat?

Tiettyjä rutiineja aamuihin ja iltoihin tuo rakas koiramme. Aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä tulee käytyä ulkona koiran kanssa. Iltarutiineihin kuuluu myös sängyssä lukeminen. En voisi kuvitellakaan ryhtyväni nukkumaan heti sänkyyn mentyäni, vaan hetken on luettava kirjaa tai lehteä.4. Vahvin luonteenpiirteesi?

Jos jotain lupaa tehdä, sen myös teen. Periksi ei anneta.

5. Onko joku luonteenpiirre, jota et voi sietää, joko itsessäsi tai vain yleensä.

Olen välillä aika malttamaton ja pinna palaa hetkessä kun siihen on aihetta. Olen kuulemma perinyt tämän luonteenpiirteen isältäni :)

6. Koska olet käynyt viimeksi elokuvissa ja mitä kävit katsomassa?

Ollaan käyty viimeisen vuoden aikana kolmesti elokuvissa ja kaikki leffat ovat olleet kotimaisia.
Viimeisin nähty elokuva on Luokkakokous.7. Kuinka tärkeä on sinulle oma hyvinvointisi ja kuinka sitä ylläpidät?

Oma hyvinvointi on minulle todella tärkeä ja vaalin sitä. Tämän ikäisenä ei ole enää pakko tehdä asioita toisia miellyttääkseen. Minulla on melko terveet elämäntavat, joihin kuuluu riittävästi liikuntaa, lepoa ja hyvää ruokaa.8.Haaveiletko joskus asuvasi ulkomailla ja jos niin missä asuisit?

En kyllä haaveile. Ulkomailla on kiva käydä, mutta kyllä reissatessa on tullut huomattua se että Suomi on se paras maa asua ja elää.

9. Harrastatko käsitöiden tekemistä?

Olen suorastaan intohimoinen käsitöiden harrastaja. Käsillä tekeminen on minulle rentoutumista ja mielenkiinnolla opettelen uusia juttuja. Olen myös opiskellut alaa.10. Toteutumaton unelmasi ja vieläkö toivot sen toteutuvan?

Oma pieni kesämökki veden äärellä. Kun kovasti toivoo, niin voihan toive vielä toteutuakin :)

11. Olut, siideri vai viini?

Saan alkoholista herkästi päänsäryn mutta lasillinen viiniä silloin tällöin maistuu kyllä.
Viikon paras päivä perjantai ja viikonloppu aluillaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Heh palaa se pinna kyllä välillä silloinkin kun ei aihetta varsinaisesti ole. Kiitos vaan tästä luonteenpiirteestä :D Periytyispä kädentaidotkin yhtä tehokkaasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä perintötekijöilleen voi :) Tämä "luonteenpiirre" on kyllä meidän suvussa varsin vahvana :) Kyllä ne kädentaidotkin on tainnut varsin hyvin periytyä! Mukavaa viikonloppua ja nähdään sunnuntaina!

   Poista
 2. ♥ihana postaus: ihana Anni!

  VastaaPoista
 3. Haasteiden vastaukset ovat aina mielenkiintoista luettavaa :-)

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että vastailit haastekysymyksiin! Emmerdale on nähtävä, näin se on, mutta onneksi on kesätauko, koska kesällä ei oikein ehdi telkkaria katsella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tulee tuo kesätauko tarpeeseen, sitten syksyllä on taas mukava palata sarjan pariin :)

   Poista
 5. Kivat kysymykset ja kivat vastaukset.
  Tässä toinen, jolla sama rutiini joka ilta, nimittäin sängyssä lukeminen. Niin myöhään en ole tainnut koskaan tulla kotiin, ettenkö olisi pätkän lukenut kirjaa tai jotain lehteä.
  Joskus harmittaa lomilla hotellien tai lomamökkien huonot lukuvalot. Kotimaassa kuskaammekin kahta pyykkipoikalampoua mukana, varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoon reissulle unohdin ottaa mukaan luettavaa ja kyllä oli vaikea ruveta nukkumaan vaikka väsy olikin pitkien kävelyiden jälkeen. En voisi kuvitellakaan katsovani telkkaria sängyssä.

   Poista