sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Pientä stailausta olohuoneessa

Kun näitä samoja nurkkia katselee päivästä toiseen, haluaa välillä piristystä pienillä muutoksilla. Olen jo pitkään haaveillut uudesta valaisimesta olohuoneeseen ja nyt se vihdoin löytyi.Rottinkivalaisimia on nykyisin tarjolla monenlaisia, mutta tämä mielytti silmääni eniten.  Kookas valaisin näyttää sirolta ja ilmavalta. Nyt ei valaisimessa tarvitse pitää valoa, mutta syksyn tullen se tuo varmasti tunnelmallisen valon olohuoneeseen.

Samalla hankin muutamia uusia tyynyjä olohuoneen sohvalle. Kookas kukkatyyny on 60x60, eikä yhtään hullumman kokoinen sohvatyynyksi. Harkinnassa on ostaa vielä toinen samanlainen, sillä kummasti sitä kaipaa lisätukea selän taakse sohvalla istuessa.Leppoisaa sunnuntaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Kiitos, oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä!

  VastaaPoista
 2. Sen oikean tietää heti, kun sen näkee. Joskus saa haeskella tosi kauan sitä mieluisaa (edelleenkin ollaan vailla makkarin pöytälamppuja).
  Varjostimessa kiva kontrasti, jykevä mutta kuitenkin kevyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Monesti hankintojen kanssa meneekin tovi kun ei löydy mieleistä. Valaisimen näin yhdessä kuvassa ja siitä se sitten lähti.

   Poista
 3. Kiva kevyt valaisin ja herkulliset värit tyynyissä!
  Ihanaa huhtikuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika menee nyt ihan liian nopeasti !

   Poista