sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen tunnelmia kuvina

Superihanaa pääsiäistä ollaan vietetty täällä kotipuolessa rennolla meiningillä. Ollaan kyllä tyytyväisiä, ettei lähdetty ajelemaan kesäkodille, vaikka monenlaista puuhaa siellä olisi ollut. Nyt vapaapäivät ovat soljuneet mukavasti lepäillen ja akkuja ladaillen.Torstaina oli miltei helle ja sen innostamana pistettiin takapihan terassi kesäkuntoon. Uurastuksen jälkeen palkittiin itsemme rennolla grilliruoalla pihalla nauttien. Olipa ihan kesäfiilis!

Nyt pääsiäisenä ilma on ollut hieman koleampi ja ulkona syömiset ovat jääneet odottamaan kunnon kesäkelejä.  Pitkänäperjantaina sain kattaa hieman isommalle joukolle. Muuten ollaan  nautittu herkuista ihan oman perheen kesken. Pyhinä ollaan syöty hyvin, mutta kaikki ruoat ovat olleet helppotekoisia, eikä kenenkään ole täytynyt näännyttää itseään keittiöhommilla.


Pääsiäiseksi leivoin Pirkka-lehdessä olleella  ohjeella suklaisia kuppikakkuja. Tämän reseptin käyttö taitaa jäädä yhteen kertaan, sillä niin yltiömakeita nämä puput olivat :)
Kaiken herkuttelun lisäksi ollaan liikuttu paljon ulkona. Kevät edistyy ja löysinkin ensimmäiset Valkovuokot perjantaina. Tänään lenkkeillessä niitä oli ilmestynyt metsään hurjasti lisää.

Vielä saadaan nauttia vapaista tovi, joten toivotankin kaikille oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne ruudun toisellekin puolelle!


8 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen pääsiäinen.
  Mekin ollaan grillattu ja ulkoiltu. Itse olin koko pääsiäisen töissä.
  Ihanat valkovuokot! Niitä en ole vielä täälläpäin nähnyt. Sinivuokkoja on näkynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kyllä itsekkin noista Valkovuokoista. Nyt kukkivat Valko- ja Sinivuokot samaan aikaan.

   Poista
 2. Voi miten kaunista ja herkullista pääsiäistä teillä on ollut. Kuppikakut on tosi söpöt mutta voin uskoa, että on makeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuppikakut eivät kyllä olleet omaan makuuni, onneksi muille maistuivat!

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta. Grilliruokaa en olekaan vielä itse saanut. Ensimmäiset grillailut maistuukin niin hyviltä aina. Mutta en valita, kun en juuri muuta ole pääsiäisenä tehnytkään kuin syönyt juhlaherkkuja. ;) Ihanaa huhtikuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat kerrat kun grillaillaan omalla pihalla ovat niitä parhaita!

   Poista