lauantai 18. marraskuuta 2017

Sinivalkoista- haaste

Sain viikolla kivan haasteen Mamma laittaa valkoista- blogista. Tähän osallistuminen tuntuukin sopivalta lauantai aamun puuhalta.  Haasteen on aloittanut Tiiu/ Puutarhahetki blogista. Haasteen tarkoituksena on juhlistaa Suomi 100-juhlavuotta sinivalkoisin kuvin.Pidän sinisestä väristä, se tuo minulle ehdottomasti mieleen  rakkaat merimaisemat ja kesän. Mitään sinistä kautta en ole koskaan sisustuksen kohdalla elänyt. Tällä hetkellä sinistä ja valkoista löytyy vierashuoneen sängyltä. Vanhoista farkuista ommellut tyynyt koristavat valkoisen torkkupeiton kanssa huonetta.
Eniten sinivalkoista löytyy meiltä astiakaapista. Suuri rakkauteni onkin sinivalkoiset astia ja niitä on kertynyt melkoinen määrä. Näissä kuvissa näkyy vain muutamia.Sinivalkoisilla astioilla saa loihdittua raikkaan kattauksen ja ei haittaa vaikka  astiat olisivat eri sarjaa.  Kesäkodilta löytyy näiden sarjojen lisäksi Arabian siniraita astioita ja Arabian kolme ruusua sarjaa sinivalkoisena.

Ruokapöydällä tällä hetkellä sinivalkoinen kaitaliina ja pääty seinän hyllyllä sinisvalkoisia vanhoja kulhoja ja voipyttyjä.
Tällaisena se sinivalkoisuus näkyy siis täällä meillä. Haasteen jatkan  eteenpäin seuraaville blogeille :

Pikku Kepponen
Tuuli Annikan tuvassa
Vanhan talon rosoinen sielu

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
-kerro postauksessa haasteen alullepanija Tiiu / Puutarhahetki blogi
- tee postaus jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
-käy kirjoittamassa www-osoite Puutarhahetki- suurien unelmien puutarha blogi Sinivalkoista haasteen kommenttikenttään.

Jos kokee postauksen aiheesta liian työlääksi, voi osallistua myös Instagramin puolella, merkitse silloin kuvat #sinivalkoista_haaste   ja @puutarhahetki .

Kiitos kivasta haasteesta Mammalle ja mukavaa lauantaita ihan jokaiselle!

15 kommenttia:

 1. Hieno postaus! Kauniita astioita sinulla.
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania sinivalkoisia astioita :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos osallistumisesta haasteeseen! 💙Hienoja sinivalkoisia kuvia! Minäkin pidän kovasti sinivalkoisista astioista ja sinulla onkin niitä kaunis kokoelma. Lisäsin postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Ihanaa marraskuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania sinivalkokuvia! Niin kauniita astioita! Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tainnut minulta karata mopo näissä astiajutuissa jo kauna sitten :)

   Poista
 5. Kiitos! Olen saanut saman haasteen myös Sarilta Sarkan kotona-blogista. Osallistun siihen ensi viikolla. Se onkin todellinen haaste, kun minulla ei ole mitään sinistä 😀.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteeseen voi osallistua niin monin sinivalkoisin jutuin. Ei kai välttämättä tarvitse olla kotoa löytyviä juttuja. Itsekin olin vähällä postata ihan jostain muusta. Rakas kotimaamme kun on niin sinivalkoinen :)

   Poista
 6. oi kuinka ihania astioita ja muutenkin kivoja kuvia <3 Mukavaa sunnuntaita Sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta! Mitäköhän sitä keksisi muuta kuin postauksen täydeltä sinistä kesätaivasta ja valkoisia poutapilven hattaroita (ja kuinkahan monta kesää pitää mennä taakse päin, että sopivia kuvia löytyy?)

  Ihania astioita sinulla. Anopillani on Arabian Fasaani ainakin 12 hengelle tarjoiluastioineen ja osa on kulkenut suvussa. Saattaa olla, että saadaan toisen miniän kanssa ensimmäinen yhteinen kiista, kun niitä joskus jaetaan :D :D Varsinaisia rintaperillisiä eli anopin poikia, ei astiastot kiinnosta lainkaan, tuskin ovat havainneet sen olemassa oloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain kuvassa olen tainnut näitä astioita blogissasi myös bongata. Itse olen tuota Fasaania kerännyt pisimpään. Vielä puuttuu osia, joita en taida koskaan edes saada. Ihana olisi löytää Fasaanin soppakulho ja maitokannu sopuhintaan!

   Poista
 8. Kauniita sinivalkoisia juttuja!❤️

  VastaaPoista