sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Pieni, suuri ekoteko- arvonnan voittajat

Leppoisaakin leppoisampaa sunnuntaita täältä eteläisestä Suomesta! Eilen päättyi pieni, suuri ekoarvontani ja ilokseni sain kommenteista lukea, että monet lajittelevat, kierrättävät ja miettivät kuluttamistaan muutenkin! Arpalippuja maljaan käärin 35 kappaletta ja mies sai luvan toimia tänä aamuna onnettarena.

Koska haluaisin jakaa palkinnon mahdollisimman monelle, päätin laittaa vielä kolme lisävoittoa arvontaa mukaan. Lisäpalkintona arvonnassa siis olivat kierrätysmateriaaleista ompelemani ekokassit. Lisävoitot saavat Mari Pajunen, SisustEllen ja leenvikki.Sitten varsinaisiin arpajaisvoittoihin, joihin siis kuului ekokassi ja hedelmäpussi. Nämä palkinnot saavat; Sari ryytimaalla ja Aila. Onnea kaikille voittajille!
Ja jotta saan kassit ja pussit mahdollisimman nopeasti teille käyttöön, tarvitsen yhteistietojanne. Osoitteet voi lähettää minulle sähköpostiin,  jonka osoite löytyy tuosta blogini oikeasta ylänurkasta!
Kiitos vielä  kaikille arvontaan osallistuneille ja mukavaa päivää!


8 kommenttia:

 1. Onnea voittajille!Ihanat palkinnot!

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, laitan sähköpostia tulemaan:)
  Kiitos♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos, lähetin sähköpostissa tiedot.

  VastaaPoista
 4. Tänään on ollut hyvä päivä ja vielä onnikin on ollut mukana. Kiitos teille kumpaisellekin!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille ja kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Onnitteluja voittajille ja ihanaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 7. Onnittelut voittajille! Käteviä kasseja ei koskaan ole iikaa ja nuo hedelmäpussit on todella tarpeellisia ja oiva keino välttää muovia. Hyvä Anni, tämäkin oli ekoteko!

  VastaaPoista