tiistai 28. marraskuuta 2017

Mustikkakukkoa ja sinivvalkea ikkunakoriste

Itsenäisyyspäivä lähenee vauhdilla ja viikonloppuna pohdinkin jo menu vaihtoehtoja tuolle juhlapäivälle. Meillä ei ole tiedossa suuria juhlia, mutta onhan tuo päivä ikimuistoinen ja meillä itsenäisyyttä juhlitaan hyvän kotimaisen ruoan parissa. Sunnuntaina kokeiluun meni jälkiruoka. Tein elämäni ensimmäisen mustikkakukon :)Reseptejä netistä löytyy useita, omani otin Leipojat.fi sivustolta. Reseptiin pääset tästä linkistä.

Resepti oli helppo ja ruiskuoren alta paljastuu reilusti kesällä keräämiäni mustikoita. Tämä herkku on parasta vaniljajäätelön kanssa. Vielä mietin, teenkö itsenäisyyspäiväksi yhden ison kukon, vai jokaiselle ruokailijalle oman pienen?Sitten aasinsiltana Itsenäisyyspäivästä sinivalkoisiin koristeisiin! Meillä paikallisessa käsityöpuodissa oli myynnissä ihastuttavia pitsikoristeita. Nämä tärkätyt pitsikuviot on kiinnitetty siimalla toisiinsa. Juuri sopiva pieni koriste meidän kapeaan olohuoneen ikkunaan.
Osa arpajaisvoitoista on lähtenyt jo maailmalle, mutta Mari Pajunen ja leenvikki, teiltä  odottelen  vielä osoitetietoja. Leppoisaa viikonjatkoa!

11 kommenttia:

 1. Ai että, tuo kukko on varmasti hyvää! Kaunis koriste, ja uniikki!
  Leppoisaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo korista ja juuri hyvät värit tuleviin 100v juhliin!

  VastaaPoista
 3. Mustikkakukko on kyllä hyvää. :) Ja onpa tosi kaunis pitsikoriste!

  VastaaPoista
 4. Onpa herkullisen näköinen mustikkakukko, enpä ole koskaan maistanut.
  Kaunis on.. tuo sinivalkoinen ikkunakoriste. Leppoisaa kuluvaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Mustikkakukko näyttää niiiiin hyvältä..Nam!:) Ihana ikkunakoriste! Mukavaa marraskuun loppua♥

  VastaaPoista
 6. Mustikkakukko on ollut minun suosikkini jo vuosien ajan. Kauniit pitsikoristeet, pitäisi ehkä tehdä itsekin jotain tuollaista.

  VastaaPoista
 7. Kaunis pitsikoriste ja ehkäpä tuo mustikkakukko tulee myös minun itsenäisyyspäivän jälkiruoaksi<3

  VastaaPoista