lauantai 5. elokuuta 2017

Lenkkeilyn uudet motivaattorit

Kuukauden päivät totuteltu koirattomaan elämään. Huoli siitä, miten saan itseni työpäivien jälkeen motivoitua lenkille on hiipinyt mieleen. Sitä olisi niin helppo vajota sinne sohvan syövereihin, kun ei ole pakko lähteä minnekään. Tällä viikolla olen lenkkeillyt melko aktiivisesti,  vieläpä kivassa kesäsäässä. Miten käy kun illat pimenevät ja vettä vihmoo taivaalta? Koiran kanssa kun tuli lenkkeiltyä säässä kuin säässä!Uusiksi motivoijiksi lenkkeilyyni olen tehnyt pieniä hankintoja. Tänään alesta löytyi uudet lenkkikengät ja kevyt tuulta pitävä takki.Sen olen myös huomannut, että lenkki sujuu sutjakammin, kun korvissa soi menevä musiikki. Keväällä on kiva kuunnella luonnon ääniä ja linnun laulua, mutta nyt askel kulkee musan voimalla.Tänään reippailtiin tyttären kanssa taas pitkin Helsinkiä. Tällaisissa lenkkimaisemissa mieluusti lenkkeilisin vaikka joka päivä. Meri se vaan on aina yhtä ihana!Millä sinä motivoit itsesi liikkumaan?  Leppoisaa lauantaita kaikille!

15 kommenttia:

 1. Kyllä noin pirtsakat vaatteet motivoi liikkumaan. Ja hyvä musiikki myös! Itse en vaan ole opetellut musiikkia lenkillä kuuntelemaan.
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet lenkkarit tulivat kyllä ihan tarpeeseen. takki oli kyllä heräteostos ihan tuon pirteän värinsä vuoksi.

   Poista
 2. Kaverin kanssa lenkkeily on mukavaa, kun tulee samalla juteltua niin ei huomaakkaan, että on tullut jo pitkästi käveltyä. Koiran kanssa tietysti tulee käveltyä eripituisia matkoja.
  Musiikkia en ole kuunnellut kävellessä.
  Kivannäköiset lenkkeilyvarusteet olet hankkinut.
  Viikonlopunjatkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä kaverin kanssa lenkkeily on kaikista parasta. Aina ei kuitenkaan aikataulut sovi yhteen, eikä tuo mieskään ennätä lenkille kanssani.

   Poista
 3. Lenkki kaveri ois ihan kiva ja semmonen kiva pikku kamera joka mahtus taskuun. Sit ku sais vielä ittesä liikkeelle sohvan pohjalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuvailen kyllä todella paljon kännykällä. Nykypuhelimissa on hyvät kamerat :)

   Poista
 4. Ihanan värisiä lenkkivaatteita olet hommannut♥ joskus uudet vaatteet toimivat hyvin motivaattoreina! Kaverin kanssa lenkkeily on kyllä mukavaa, kun siinä pulistessa matka taituu jotenkin ihan huomaamatta:) ja tuollaisissa merimaisemissahan olisi ihan mahtava liikkua! Kaunista kesäpäivää sinne!

  VastaaPoista
 5. Minun lenkkimaisemissa olet jälleen ollut :) Kaikkein paras motivaattori on sovittu yhteislenkki kaverin kanssa. Myös ilmottautuminen johonkin juoksutapahtumaan antaa kummasti vauhtia. Tyylikkäät lenkkitamineet olet hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan oppinut juoksemaan oikealla tekniikalla ja siksi juokseminen tuntuu epämielyttävältä. Reipasta kävelyä koitan kuitenkin aktiivisesti harrastaa.

   Poista
 6. Hyvän kysymyksen heitit!
  Tuota motivointia teen itseni kanssa koko ajan. Keväällä jäi liikkuminen jo vähiin ja koko kesä on mennyt ns.oleilussa. Muutamia pyöräretkiä lukuunottamatta.
  Täytyy vaan potkia itsensä liikkeelle!
  Se hyvänolon tunne,jonka liikkuminen tuo on hyvä motivaattori ollut ainakin tähän asti.
  Ryhmäliikuntatunnit ovat myös minun juttuni ja niihin täytyy lähteä mukaan heti alkuun!
  Mukavaa lenkkeilyä ja viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen pohtinut, pitäisikö ilmoittautua johonkin jumppaan. Sinne tulisi varmasti sitten myös huonolla ilmalla mentyä.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 7. Viimeistään loska kyllä verottaa minun lenkkeilymotivaatiotani rankasti :( Viimeisen 12kk ajan paras lenkkimotivaattorini on ollut Pokemon Go ja sitä pelaavat lapseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokemon Go liikuttaa muutamaa ystäväänikin ihan kiitettävästi :)

   Poista