lauantai 26. elokuuta 2017

Suomen luonnolle

Tänään liputetaan ensimmäisenä maana koko maailmassa luonnon puolesta! Eikä se minusta mikään turha liputuksen aihe olekaan, sillä onhan meillä täällä Suomessa aivan mahtava luonto. Aamulla lähdimmekin lenkkeilemään lähimetsään. Tervetuloa mukaan retkelle!

Pari tuntia tuli käveltyä täällä luonnon rauhassa. Enpä ihan heti keksi parempaa vapaapäivän aloitusta! Mukavaa lauantaita kaikille.

12 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia!
  Mukavaa lauantai päivää!

  VastaaPoista
 2. Kyllä luonnon puolesta kannattaakin liputtaa...varsinkin tämän meidän puhtaan luonnon.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Ihania tuollaiset metsäretket😍 On se onni asua täällä Suomessa, kaunis, puhdas luonto ympärillä♥ Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ollaan tosiaan onnellisessa asemassa kun saadaan nauttia puhtaasta luonnosta ja kerätä sieltä myös metsänantimia!

   Poista
 4. Voi miten kauniisti on jo lehti ruskanvärinen. Tuollaisessa sammalmetsässä on ihana käyskennellä, voi melkein kuvitella menninkäisiä kivenlohkaireiden suojissa.

  Meillä on oma ainutlaatuinen luontomme, josta saamme jokamiehenoikeudella nauttia. Sieltä saamme poimia ruokaa ja siellä liikkuminen antaa valtavaa mielenrauhaa ja energiaa. Miulta meinas jäädä huomioimatta koko luonnolle liputtaminen, ennen kuin huomasin siniristilipun liehumassa tuulessa.

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava lenkkipolku!Kyllä meillä on kaunis luonto, jossa on niin paljon vielä koskematonta!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Luonnossa/ metsässä kävellessä huomaa kyllä aina jotain uutta ihmeteltävää. Koiran tulon myötä minustakin on tullut ahkerampi luonnossa liikkuja. Siellä on kyllä paljon mukavampi lenkkeillä kuin pyörätiellä :).

  VastaaPoista
 7. Aivan huikeita luontokuvia! Sinulla on kyllä esteettistä silmää!

  VastaaPoista