maanantai 7. elokuuta 2017

Kauniita unia

Olen jo pitempään haaveillut unisiepparista. Viime viikolla Krista postasi omassa blogissaan tyttärilleen tekemistään unisieppareita ja siitäkös minä tähän hommaan innostuin. Kristan blogiin pääset tästä linkistä!Wikipedia kertoo unisieppareiden olleen alun perin Pohjois-Amerikan intiaanien taikakaluja, joilla on karkotettu pahoja unia ja ajatuksia. Unisieppari roikkuukin usein sängyn yläpuolella makuuhuoneessa.
Omaan unisieppariini löysin lähes kaikki tarpeet kotoa omista varastoista. Ainoastaan metallirenkaan ostin askarteluliikkeestä ja muutamat vanhat kristallit kirpparilta.Omaan unisieppariini pingotin vanhan pitsiliinan. Valkoisten höyhenien lisäksi halusin mukaan sinistä ja kristallin kimallusta.Kyllä nyt kelpaa matkata höyhensaarille! Levollista iltaa ja yötä kaikille täällä pistäytyville.

14 kommenttia:

 1. Kaunis! Loistoidea käyttää vanhoja pitsiliinoja unisieppariin. Näin suomalainen käsityötaito ja pohjoisamerikkalainen perinne kohtaavat sopuisasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole kovinkaan taitava virkkuuhommissa, siksikin valitsin valmiin liinan!

   Poista
 2. Kaunis on! Itsekin taannoin tein unisiepparin. Ne kun ovat nyt niin in!
  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja hyvin varmasti sieppaa pahat unet :D

  VastaaPoista
 4. Ihana!!♥ Nyt näkee varmasti vaan kauniita unia:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tää on aivan ihana <3
  Kauniita unia sinne myös!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana!😍
  Kauniita unia!🌒🌜

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Kylläpä nukuttikin makeasti :)

  VastaaPoista
 8. Ompas kaunis! Meillä on ollut pieni unisieppari jo monta vuotta makuuhuoneessa...jostakin sen kerran matkoilta toin..:)

  VastaaPoista
 9. Suloinen sieppari :)

  VastaaPoista
 10. Unisiepparisi on tosi upea!

  VastaaPoista
 11. Kiva että postaukseni innosti vihdoin siepparin tekoon, siitä tulikin todella kaunis (ja kiitos linkityksestä). Upea malli tuossa käyttämässäsi pitsiliinassa <3.

  VastaaPoista