lauantai 20. elokuuta 2016

Tylsistymistä pakoon

Minua on viime aikoina vaivannut melkoinen saamattomuus, tuntuu etten saa otetta tästä loman jälkeisestä elämästä. En tiedä, onko  harmailla sateisilla ilmoilla osuutta asiaan. Vaikka kuinka positiivisesti pyrin ajattelemaan jurppii tuo jatkuva sade. Tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä Helsinkiin. Samalla reissulla hoituisi käynti kameraliikkeessä. Pikkujärkkärini on ollut korjauksessa jo viisi viikkoa ja sen perään lähdin nyt kyselemään. No, kameraa ei oltu toimitettu vieläkään liikkeeseen, joten kaikki Helsinki kuvat on napsittu kännykällä.


 
Paulankan ihanat pellavaponchot! Näistä oli kuulkaas vaikea valita, minkä värisen ottaa :)


Kauppatorilla pöydät notkuivat satokauden  herkkuja.

 
Kaupungissa oli tänään monenlaista tapahtumaa kuten; Ravintolapäivä, Käsityökortteli, Erityisruokavaliomessut, Lähiruoka ja Pienpanimotapahtuma ja paljon muuta. Aurinkoinen sää takasi sen, että ihmisiä oli todella paljon liikkeellä.



Kävinpä tutustumassa myös Helsingin Kaupunginmuseon Museum of boken relationship- näyttelyyn. Tässä eron tultua kesken jääneet villasukat :(



Kaupunkipäivä piristi kummasti ja tuli ihan kesälomafiilis kun ilmatkin olivat kohdillaan. Löysin myös kivoja juttuja ostettavaksi ja kaikki tänään ostamani ovat Suomalaista käsityötä! Ohuen ja paksun Ponchon, Susannan ihania Lempiriepuja sekä Lapuan Kankureiden keittiöpyyheitä.



Olisi kiva kuulla, miten teidän muiden lauantai on sujunut! Nyt hetkeksi vielä ulos nauttimaan tuosta eksyksissä olleesta valoilmiöstä :) Iloa päivääsi!

12 kommenttia:

  1. Kiva päivä sinulla on ollut!😊
    Kyllä ne jatkuvat vesisateet ärsyttää.
    Tänään ei ole täällä satanut. Kokopäivän on aurinko paistanut.😀
    Nyt on saatu nurmikkokin taas pitkästä aikaa leikattua.
    Mukavaa illan jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Nyt onkin saatu nauttia poikkeuksellisesti muutamasta sateettomasta päivästä. Aurinko lisää kummasti energiaa, ainakin minulla.

      Poista
  2. Käsityökortteliin olisin minäkin suunnannut, ellei tänään olisi ollut askartelutapaamista. No, torstaina aion piipahtaa katsomassa mitä Narinkkatorilla silloin on tarjolla Ü Nuo pellavaponchot herättivät kiinnostukseni :)
    Tosi vaikeaa on minullakin ollut arkeen totutteleminen. Ehkä ensi viikolla jo helpottaa, tämän valoisan ja lämpimän viikonlopun jälkeen.
    Vietä vähintään yhtä kiva sunnuntai Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyjiä oli paikalla vähemmän, kuin viimeksi siellä käydessäni. Nyt onkin tosiaan tulossa heti perään toinen käsityökorttelipäivä, liekö se verottanut lauantain osallistujia.

      Poista
  3. Koko päivän minäkin vietin Helsingissä. Käsityökortteli meni harmittavasti ohi. En tiennyt siitä,kun Kamppiin kuljin takaa sisään. Tuo kesäinen sää oli saanut paljon ihmisiä liikkeelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi. Narikkatorilla on melkein joka viikonloppu jotain ohjelmaa, joten kannattaa poiketa siellä aina Helsingissä liikkuessa.

      Poista
  4. Mahtavat tuliaiset reissusta! Onpa harmillinen toi kamerajuttu ja hieman ärsyä ttä nykyajan meininki, ettei viidessä viikossa kameraa saa edes perille korjaajalle :P Ystävällä oli makera kerran korjattavana melkein 3 kuukautta, vaikka kyseessä oli pieni vika. Oli vissiin muitakin takuukorjauksia rankka jono edellä ;D

    Täällä oli myöskin mukava lauantai. Appivanhemmat ja isännän veli kylässä ja siten sellaista leppoisaa joutenoloa, kokkailua ja yhdessäoloa. Se on sitten mun vuoro suunnata kohti kotikaupunkia huomenna. Työreissun puitteissa pitää käydä vilkaisemassa mitä sivistykseen kuuluu ;D Mukavaa sunnuntaita, Anni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kamera on kyllä lähetetty takuukorjaukseen mutta sen jälkeen siitä ei olekaan kuulunut mitään. No, kameraliikkeessä asiaa ryhdytään selvittelemään nyt maanantaina että missä mättää. Kivaa kaupunkireissua myös sinulle Johanna!

      Poista
  5. Kuulostaa kivalta reissulta ja mukavat tuliaiset, noita olisin itsekin ostanut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa oli, vaikka olinkin liikkeellä yksin ja ostoksiini olen tyytyväinen.

      Poista
  6. Ehkä saamattomuus on vaan merkkinä siitä että välillä pitää muistaa myös huilata. Ihailen energiaasi.Lauantai-ilta kului vanhanajan elotansseissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, elotanssit kuulostavat mukavilta ja varmasti olivatkin mukavat! Kyllä sitä välillä täytyy myös huilia, mutta tällaista saamattomuuden tilaa en ole aiemmin kokenut.

      Poista