lauantai 6. elokuuta 2016

Kohti syksyä vahvemmin värein

Vielä on kesää jäljellä, mutta ajatukset alkavat vääjäämättä kääntyä jo syksyyn. Minulla se tarkoittaa sitä, että vaalea koti alkaa saamaan tummempia värejä pieninä sisustusjuttuina.Koko kesänä en ole pahemmin kaupoilla juossut. Tänään päätin kuitenkin tehdä pienen kierroksen lähikaupoissa. Mukaan lähtikin tummansinisiä kaitaliinoja mukavasti alennettuun hintaan. Siniset meritähdet matkaavat aikanaan kesäkotiin, mutta saavat hetken hauskuuttaa ruokapöydän koristeena.

Koti tuntui lamalta palatessa jotenkin kolkolta kun pöydillä ei ollut kukkia. Tämä puute korjattiin pikimmiten ja tänään ostin kesäkukkia hiukan lisää.
Kesällä hankittiin kotiin uusi sohva ja hetken ehdin jo olla luulla, ettei Viivi enää jaksa hypätä sohvalle. Tänään kuitenkin kun palasin kaupoilta makasi koiravanhus tyytyväisenä sohvalla :), että se siitä luulosta sitten!


 
Mukavaa viikonlopun jatkoa ihan jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. Niin kauniit kukat!
  Ihana Viivi!😍
  Mukavaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiva pulloteline. Täällä sama juttu syksyn myötä värimaailma muuttuu tummenpaan suuntaan. Mukavaa viikonloppua sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pikkupulloharpäke on kätevä, siihen saa muutamalla kukalla koristetta pöydälle.

   Poista
 3. Upeita värejä, Syksyllä tummenevat ja syvenevät värit minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taitaa olla aika monella. Silti ahdistaa vaatekauppoissa tummanpuhuvat vaateet, jotka alkavat syrjäyttää kesävaatteet :)

   Poista
 4. Syksyn värit on ihania! Kesäkukkia minäkin ajattelin käydä vielä hakemassa kodin kaunistukseksi - tosin ihan luonnosta :). Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tienvarsilta löytyy vielä maljakkoon kukaloistoa.

   Poista
 5. syksy on minun lempivuodenaika! Ja sen värit on ihania. Hauskat nuo hoikkasääriset meritähdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän kaikista vuodenajoista, jopa siitä synkästä alkutalven harmaudesta. Ihanaa että meillä on neljä vuodenaikaa!

   Poista