lauantai 27. elokuuta 2016

Jälleen Helsingin hulinoissa

Jo toistamiseen vietin lauantaita Helsingin sykkeessä. Kamerani oli vihdoin ja viimein noudettavissa korjauksesta ja päätettiinkin hakureissun yhteyteen keksiä miehen kanssa jotain kivaa tekemistä Helsingissä. En ole aiemmin käynyt Kiasmassa, vaikka usein olen aikonut, nyt sitten käytiin.


 
 
 

Täällä olikin esillä varsin hauskoja taideteoksia.  Tässä muutamia räpsyjä näyttelyistä.


Tänään ollaan taas vietetty Siivouspäivää ja Helsingin puistoissa olikin runsaasti kirppismyyjiä. Mitään en kuitenkaan tällä kertaa itselleni ostanut, tyydyin vain ihastelemaan kauniita tavaroita.


Kauniin kesäisen päivän kunniaksi nautittiin kuohuvaa Espalla hyvää musiikkia kuunnellen.

 
 

Retken päätteeksi käytiin vielä syömässä. Tällä kertaa Ravintola Kaarnassa Mannerheimintiellä.Mukava päivä hyvässä seurassa. Pitääkin ottaa tavaksi vierailla näyttelyissä ja museoissa aina kaupunkiretkillä. On vielä monta kohdetta Helsingissäkin, joissa en ole koskaan ennättänyt käymään. Leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kivannäköinen näyttely! Hauskoja!
  En ole koskaan käynyt.
  Helsingissä olisikin paljon kivoja paikkoja käydä.
  Mukavaa lauantai-iltaa!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus tehdä reissu tänne pääkaupunkiseudulle. Varsinkin kesäviikonloppuisin kaupungissa on todella paljon erilaisia tapahtumia ja tunnelma leppoisa.

   Poista
 2. Nyt näyttää kiinostavalta näyttelyltä, ainakin tosi värikkäältä. Olen matkalta Tampereelta, sielläkin oli siivouspäivä keskustan puistossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Tampereellakin on monta sellaista paikkaa missä haluaisin piipahtaa!

   Poista
 3. Ihana päivä teillä, tuollaisista saa rutkasti virtaa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Eikös ollut kiva tuo "riippukeinu", missä istut? Siinä oli yllättävän mukava maatakin. Välillä harmittaa, kun on niin paljon tapahtumia ja kaikkiin haluaisin mennä, mutta on tehtävä valintoja. Lauantain vietin mökillä, kylläkin Helsingin saaressa, vaikka kaupungilla olisi ollut vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippukeinu oli kyllä ihana ja tuo iso virkattu maja! Tottahan se on ettei kaikkiin tapahtumiin millään ennätä. Minultskin varmasti taas menee tovi, ennenkuin taas jalkaudun Helsinkiin. Keravalla pitää kyllä käydä katsomassa sitä vaaleanpunaisilla virkkuutöillä päällystettyä taloa :)

   Poista