tiistai 9. elokuuta 2016

Kesäinen tilkkupeitto

Kesälomalla netistä osui silmiini Samantha Lee Olsenin kaunis tulppaaniplokki.  Malli oli sen verran simppeli ja kaunis, että päätin ryhtyä tilkkupeiton tekoon. Sain kesällä lahjoituksena muutaman pikkupeiton ja niille piti keksiä jotain hyötykäyttöä.Ihailen suunnattomasti isoja tilkkupeittoja, mutta oma kärsivällisyyteni niiden tekoon ei taitaisi riittää. Siksi tällaisen hieman pienemmän tilkkupeiton teko oli minulle ihan passeli projekti.
Peitteen tausta on vihreää pallokangasta ja reunat kantattu Marimekon raitapuuvillalla. Ja kyllä, yksi kukka sojottaa eri suuntaa kuin muut. Siinä  vaiheessa kun sen huomasin, en jaksanut enää ryhtyä purkutyöhön. Olkoon se sitten tekijän puumerkki tässä tekeleessä :)Varsin tuulinen päivä ollut tänään, mahtava pyykinpesuilma. Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuli raikkaan värinen!

  VastaaPoista
 2. Todella hieno! Taitavasti olet tehnyt!
  Kyllä on tosiaan ollut tuulien päivä!
  Meillä hajosi terassilta muovinen katos. Niin kovin tuuli, että oli mennyt tukikepit poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kauhistus! Meillä ei ole tullut tuulituhoja mutta lakanat meinasi lentää taivaan tuuliin. Piti laittaa extra pyykkipojilla kiinni, että pysyivät naruilla. Onneksi kuivuivatkin tosi nopeasti :)

   Poista
 3. Kaunis tilkkutyö! Olet taitava.:) Meilläkin eilen oli pyykkipäivä ja hyvin kuivuivat ulkona. Pyykkipoikia sai vaan laittaa normaalia enemmän, etteivät karaneet pyykit nauruilat..:)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kesäinen pikkupeitto ja raikkaat värit! Tämä on tosi kiva malli :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin ihastelen tämän peiton kesäisiä värejä, täkin myötä kesä jatkuu vielä pitkään :). Täytyypä katsoa mitä muuta olet tällä viikolla puuhailut, kun en ole ollenkaan ehtinyt kyläilemään, on mukamas ollut niin kiirusta ja touhua :)

  VastaaPoista