tiistai 12. tammikuuta 2016

Terveellistä syötävää

Tammikuu on kuukausista se, jolloin otetaan reilu ryhtiliike terveellisempiin elämäntapoihin. Joulumässäilyjen jälkeen mieli tekeekin runsaammin hedelmiä ja vihanneksia.Syön joka päivä töissä lämpimän lounaan. Välipalaksi kuitenkin tarvitaan jotain, ettei nälkä pääse yltymään liian kovaksi. Tänään tekaisin itselleni  vihersmoothien ja meillä käymässä olevalle tyttärelle lounassalaatin. Pienellä vaivalla saa tehtyä edullisesti terveellistä syötävää.


Salaattia tuli kyllä niin reilusti, että sitä söin itsekin töistä tultuani. Miten teillä muilla? Millaisiin välipaloihin te turvaudutte pitkinä työpäivinä? Mukavaa illanjatkoa jokaiselle :)

5 kommenttia:

 1. Tähän aikaan vuodesta himoitsen hedelmiä. Niitä tuodaan meille töihin välipalaksi muutama lähetys viikossa, joten omia "eväitä" ei tarvitse kuljetella. Nyt tekee mieli sitrushedelmiä ja banaanejakin ihan älyttömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hedelmiä kuskaan myös päivittäin mukaan töihin. Nyt varsinkin appelsiinit ja mandariinit ovat parhaimmillaan, vievät makeanhimon kivasti pois.

   Poista
 2. Päärynät ja rypäleet maistuu kotona olijalle.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on herkullisen näköinen salaatti!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja värikästä herkkua.

  VastaaPoista