keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pizzaa

Eilen jännitettiin television edessä jännää matsia, hyvä Suomi! Mies oli etukäteen esittänyt toiveen kisakatsomoherkuista. Koska siskoni vinkkasi kasvispizzasta, päätin sitten illalla valmistaa meille herkkupizzaa.Pohjataikinaan lisäsin puolet jauhoista ruisjauhoja. Hiukan kuitupitoisempi ja terveellisempi vaihtoehto. Maukastakin oli! Kasvispizzaan silppusin herkkusieniä, punasipulia, kesäkurpitsaa (nämä kuullotin pannulla ennen pizzaan laittoa), sekä tomaattia, oliiveja, fetajuustoa ja rutkasti valkosipulia.Kasvisvaihtoehdon lisäksi tuli tehtyä myös se tavallinen  kinkku-ananaspizza. Perheemme miehille maistui tämä jostain syystä paremmin. Itse tykästyin kyllä kasvisvaihtoehtoon ja olo ruokailun jälkeen ei ollutkaan yhtään ähky. Sen huomasin että kasvispizzaa saa maustaa aika reilulla kädellä.Pizzojen seuraksi valmistui myös raikas salaatti. Nyt olen kovasti ihastunut kurpitsansiemeniin salaatissa. Antavat mukavasti makua vihersalaatteihin.Kaipaamani kirjalähetys saapui vihdoin eilen. Tänään loppiaisena aionkin uppoutua täysin noiden kirjauutuuksien maailmaan. Saa nähdä saanko aikaiseksi jotain tilkuistani :) Mukavaa loppiaista!

15 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uunista otettu tirisevän kuuma pizza on sitä parasta!

   Poista
 2. Ajattelin juuri äsken keittiössä pyörähtäessni ettei minulla ole nälkä, mutta kun nyt näin nämä kuvasi herkullisista pizzoista, niin johan herahtikin vesi kielelle! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää loppiaista täällä hytistään - 23 asteen pakkasessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein sama täällä. Harmittaa kun ei tarkene lenkkeillä tuolla hyytävässä pakkasessa!

   Poista
 4. Herkkuja on ollut kisakatsomossa. Tosi jännä peli! Minä heittelen aina jotain siemeniö salaatteihin, jotkut paahdan, jotkut suoraan purkista. Myös suolapähkinäsekoitus on aika maistuva lisä salaatissa. Kasvispizzaa täytyy kokeilla, kun nuoret tulee käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvispizza oli mielestäni jopa vielä parempaa tänään lämmitettynä. Maut olivat tekeytyneet yön aikana hieman vahvemmiksi. Aion tehdä toisetkin, vaikkei nuo kaksilahkeiset siitä niin välittäneetkään :)

   Poista
 5. Meilläkin nousee juurikin pitsataikina. Ihan parasta evästä juuri kisakatsomoihinkin. Täällä katsottiin myös. Lepposaa loppiaista sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkupizzoista olikin kauniit kuvat blogissasi.

   Poista
 6. Hih, meidän kisakatsomossa jännitettiin niin, että unohdettiin eväät kokonaan :D täytynee paikata unohdus tänään ;) Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelijännitys ja hyvä ruoka sopivat niin yhteen.

   Poista
 7. Eiköhän me tilkkutaidetta pian taas nähdä :)
  Meidän nuoriso oli mennyt Mäntymäkeen kultaleijonia katsomaan ja kylmä oli ollut. Toivottavasti paleltumilta välttyivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on tänään jo taas ommeltu niin että hartiat on ihan jumissa :) Nyt täytyykin harrastaa iltajumppaa, että ei huomenna ole päänsärkyä.

   Poista
 8. Täällä oli samanlaiset kisaherkut myös kotikatsomossa :)

  VastaaPoista