lauantai 16. tammikuuta 2016

Lauantaitreffeillä

Koska viikot vietän pääsääntöisesti yksin koiran kanssa, on välillä kiva järjestää viikonlopulle jotain mukavaa ohjelmaa yhdessä. Tänään meillä vietettiin mukavaa treffipäivää miehen kanssa :)
Aamulla suuntasimme kauniin auringonnousun saattelemana kohti Järvenpään Antiikki- ja keräilymessuja.



Messuilla oli taas kaikenlaisia ihanuuksia tarjolla. Harvoin tulee sen kummempia ostoksia kyseisistä tapahtumista tehtyä, koska hintataso näissä melko korkea. Kiva on kuitenkin ihastella vanhoja tavaroita ja bongailla myös samoja aarteita mitkä kenties jo omistaa. Messuille ehtii vielä huomennakin, jos satut asumaan lähistöllä!





Ostoksiakin tänään tein. Sain täydennettyä Arabian Fasaani sarjaani neljällä leipälautasella. Nämä neljä huippukunnossa ollutta lautasta ilahduttivat mieltäni kovasti.




Messuilta suuntasimme vielä Pizzalle. Kylläpä maistuikin pitkästä aikaa hyvälle!


Loppuilta pötkötellään sohvalla katsellen hyvää elokuvaa.
Leppoisaa viikonlopun jatkoa kaikille teille ihanille!

8 kommenttia:

  1. Ihana idea nämä "treffipäivät" Ü. Yritin houkutella mieskultaa viettämään yhteistä viikonloppua yhdistäen hänen keilakisansa, mutta ei lämmennyt ajatukselle viettää yö Turussa. Odottelen sitten maaliskuuta ja Tampereen teatteriviikonloppua (johon liittyy myös miehen keilailua). Leppoisaa iltaa teille¨:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa tällainen treffailu. Välillä en henno ehdotella viikonlopulle mitään ohjelmaa, kun niin vähän tuo mies ehtii kotosalla aikaa viettää. Kivaa oli tänään kumpaisellakin ja kotonakin ollaan ehditty viettää kiva iltaa. Huomenna pelkkää kotoilua :)

      Poista
  2. Teillä on ollut oikein hyvät treffit! Lautaset on kauniit ja minä bongasin tuosta yhdestä kuvasta aikamoisen pussillisen nappeja. Kivahan antiikkimessuilla ja kirppareilla on kierrellä, vaikka vain katselemassa. Herkullinen pizza, nyt on pakko mennä syömään iltapalaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappipussia hypistelin käsissäni, mutta 25 euron hinta siitä oli minulle liikaa.

      Poista
  3. Kyllä nuo Arabian lautaset ovat kauniita<3 Kauniita tavaroita on mukava katsella, vaikka mitään erityistä ei ostaisikaan. Varmasti kiva reissu:)

    VastaaPoista
  4. Teilläkin mukava päivä, sillä jaksaa taas tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista
  5. Kuulosti hyvältä treffipäivältä:) Kauniita tavaroita ollut jälleen myynnissä. Varmasti ihana tunne kun löytää jotakin mitä keräilee!!!
    Tuo pizza näyttää syötävän hyvältä...

    VastaaPoista