lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hempeän vaaleanpunaista ja vähän farkkua

Tänään täällä on tehty hempeän vaaleanpunaisia juttuja. Liekö komeasti kukkiva Atsalea innoittanut tähän värimaailmaan. Aamulla valmistui hempeä rippikortti aika pienin koristeluin. Paperi on niin kaunis, etten viitsinyt lisätä enään muita kukkia.

Farkkukassi 001

Farkkukassi 002

Lisäksi ompelin itselleni uuden kauppakassin. Tähän kassiin lisäsin myös tässä taannoin kirpparilta ostamiani virkattuja pitsineliöitä. Kassiin upposi myös liuta koristenauhanpätkiä.

Farkkukassi 005

Farkkukassi 007

Ajattelin uudistaa kauppakassi arsenaalini nyt kertaheitolla. Luvassa siis vielä lisää uusia kasseja, älkää kyllästykö. Meillähän näitä kangaskasseja on viljelty useisiin paikkoihin, että aina olis ekokassi saatavilla kun sitä tarvitsee. Hyvin ollaan päästy eroon kauppojen muovikassivuorista.

Farkkukassi 005

Huomenna ajattelin pestä toppatakkeja tavisäilöön. Eihän niitä varmaan enään tarvitse, eihän ?

10 kommenttia:

 1. Hempeä kortti ja keväinen kassi. Meilläkin kangaskasseja on joka paikassa. Ainoa huono puoli on se, että roskapusseja ei enää meinaa olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostan kaupasta rullan roskapusseja. Ei lieneen kovin ekologista sekään, mutta roskat on pakko sulkea pussiin ennen pois heittämistä.

   Poista
 2. Ihana kortti ja hieno kassi :)
  Mukavaa sunnuntaita!
  t. Kristina

  VastaaPoista
 3. ♥ Hurmaava kortti1 Ja kassisi on samalla kertaa kaunis ja rento! Toivotaan tuo toppatakki-juttu.. :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan että toppiksen saa laittaa jo varastoon :)

   Poista
 4. Kauniin hempeää ja vaaaleanpunaista kortissa kukassa sekä kassissa. Hienosti olet sommitellut kauppakassisi. Kyllä tuolla kelpaa lähteä vaikka mihin! Farkku ja pitsi toimii aina :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kaunis atsalea ja sitä ei voi lakata tuijottamasta, no siitähän se tykkää!:)
   Rippikortti on todella hyvin kaunis ja aina onnistut niiden tekemisessä, taitava kun olet !
   Samoin kassista tuli tosi kiva pitseineen ja nauhoineen, joko on kyselty mistä olet sen ostanut? Kauppojen muovikassit ei kiva ja niistä täytyy vielä maksaakin. Pyrin itsekkin pitämään aina mukanani kangaskassia, mutta kyllä toisinaan tulee ostettua se kaupan muovikin. Toppikset säilöön ja saahan sitä villaista kevyemmänkin takin alle, jos siltä tuntuu. Toivotaan lämpöä ja iloa Vappuun!:) Viiville myös terveiset<3

   Poista
 5. Kaunis kassi ja niin on kyllä korttikin. Kivasti olet sommitellut tuon kassin koristeet - sopii kyllä moneen menoon!

  VastaaPoista
 6. Hyvin on menny kauppakassipolitiika perille tännekin kun ei siwasta oo tarvinnu ostaa kun ihan muutaman kerran muovipussi!

  VastaaPoista