sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Tonttuja, tonttuja

Nykyisin kun joululahjojen määrä on melko vähäinen ja kaikki lahjojen saajatkin aikuisia, on kiva panostaa paketointiin. Eilisiltä joulumarkkinoilta ostin kivaa lehtiprintti lahjapaperia ja punavalkoista puuvillanarua. Kotoa löytyi voimapaperia ja aiemmin hankittua Marimekon lahjapaperia. Näihin sitten käärin nämä muutamat lahjat, jotka olen hankkinut rakkailleni! Koristelinpa yhden paketin myös vanhan laulukirjan sivulla. Koitan välttää muovisia koristeita paketointipuuhissa. Teippiäkin näihin kului vain pienet palat.Joulutunnelmaan päästyäni päätin sitten ommella meille oman tarkkailijatontun. Olen himoinnut jo useamman vuoden markkinoilla myytäviä huovutettuja tonttuja, mutta ison huopatontun säilyttäminen mietityttää. Tämä, jo hiukan harmaantunut tonttu saa nyt kunniapaikan hyllynpäältä, tarkkaillen sieltä meidän perheen joulutouhuja.Ja eipä tunttujutut vielä tähän loppuneet! Kolmannen adventtikynttilän sytytin vanhaan kynttilänjalkaan, jota koristaa tonttu possuystävänsä kanssa.
Näillä kynttiläkuvilla toivotan leppoisaa iltaa ja mukavaa viikonalkua kaikille!


21 kommenttia:

 1. Onpa kauniit paketit! :) Mulla ois paketointipuuhat vielä edessä. Täytyy hakea viime vuonna saadut lahjakassit varastosta, ja katsoa, miten mitäkin pakataan. Muutaman erillisen paketin kokeilin jo tehdä, kun Kaikki paketissa -blogissa oli hyvä ohje teipittömään paketointiin. Se olikin näppärä. Mukavaa adventin iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo huippusuoritus jos onnistuu paketoidaan täysin ilman teippiä.

   Poista
 2. Tonttu on aivan ihana ja paketitkin niin kauniita!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno tonttu! Paketit on kauniisti ja ajstuksella kääritty. Meillä menee kyllä bulkkina paketointi, valitettavasti😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos paketointihommia on paljon , sen ymmärtää!

   Poista
 4. Voi miten kauniita paketteja. Olet sinä kyllä vaan niin taitava käsistäsi!! Tuollaisen paketin kun saa, ei halua avata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paketit saavatkin olla aattopäivän esillä koristeena :)

   Poista
 5. Kerrassaan Ihanat paketit (näkisit meidän) 😥.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuli nättejä paketteja. Joulutontut ja pukki on kivat joulukoristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kerrallaan joulukoristeet tuntuvan valtaavan meidänkin huushollin.

   Poista
 7. Ihania paketteja!
  Söötti tonttu syntyi teille.
  Sydämellistä joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Todella kauniit paketit ja niitä on ihana seurailla, kun niissä on niin yhtenäinen kaunis linja. Kiva lahjaperhe. Minullakin on tuota Tyrvään Sanomat -paperia. Se on varsin monikäyttöistä.

  Mukavaa jouluviikkoa...kohta on jo juhlan aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lahjapaperilöytö josta riittää vielä ensi vuodeksikin.

   Poista
 9. Nätit paketit kääräisit ja tuo missä on Tyrvään sanomat on ihan lemppari <3 Vanhoissa koristeissa vaan on sitä jotain, kiva tuo tonttu possunsa kanssa :) Mukavaa joulunalusaikaa.

  VastaaPoista
 10. Kauniit paketit ja tuo tonttu on upea 💚💚💚💚

  VastaaPoista
 11. Kiva idea tuo kahdella paperilla paketointi, kokeilen heti kun paketoin joulun lahjat. Tonttu on myös suloinen.

  VastaaPoista