maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kohti kevään juhlia

Pikkuhiljaa ajatukset kääntyvät kesäkuun alkuun ja tuleviin Ylioppilasjuhliin. Eilisen lumipyryn vastaiskuksi aloinkin suunnitella kutsukortteja. Kortin täytyy olla melko simppeli, sillä kovin työlästä versiota ei jaksa montaakaan rustata. Tällaiset sarjatyönä tehtävät kortit eivät muutenkaan ole mieluisimpia tehtäviä, joten päädyin tällaiseen malliin.

Ylppäri2 010

Valmiit lyyramerkit olen ostaut Sinooperista ja kutsu-ääriviivatarrat Sinellistä.
Kutsuja en kuitenkaan lähetä ennenkuin viralliset tulokset ovat tuleet. Korteista suurin osa kuitenkin saatu nyt valmiiksi.

Ylppäri2 005

Lisäksi askartelin yhden hempeän onnittelukortin.

Ylppäri2 002

Ylppäri2 001


Ulkona näyttää varsin talviselta kun aurinko paistaa lumen kuorruttamiin puihin.
Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

14 kommenttia:

 1. Voikun sä olet tehnyt kauniita kortteja!!

  VastaaPoista
 2. kauniit tyylikkäät kutsut!! ja ihana herkkä onnittelu-kortti!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kutsujen idea lähti ihan siitä kun ostin Sinellistä kartonkisilppupussin. Siellähän oli niin sopivanvärisiä kartonkisuiruja, niistä olikin sitten helppo käydä kortintekoon.

   Poista
 3. Tyylikkäitä kutsukortteja :)
  Mukavaa maanantaita!
  t. Kristina

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikkäät kutsukortit ja niin kaunis tuo onnittelukortti :)

  VastaaPoista
 5. Sarjakorttien tekoa itsekin inhoan... yllättävän paljon aikaa saa niihinkin menemään, vaikka kuinka tekee liukuhihnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsensä toistaminen onkin välillä niin vaikeaa. Ei pääse oikein luovuus valloilleen :) Sen vuoksi yksilölliset tekeleet ovat niitä mieluisimpia!

   Kiitos kommenteista myös Kristinalle, Eldankalle ja Riitta Sinikalle!

   Poista
 6. Kyllä olet tyylikkäät ja juhlavat kutsukortit tehnyt. Yksinkertainen on niin kaunista :-)) Joskin hempeät onnittelut ovat myös paikoillaan :-))

  VastaaPoista
 7. Tyylikkäitä kutsuja ja tosi kaunis tuo onnittelukortti!! Kuinka paljon kaikkea ihanaa blogiisi olikaan ilmestynyt sitten viime käynnin. Voin vain huokailla ihastuksesta!! Nuo puulaatikotkin ah ja voih miten olit kauniiksi sen tuunannut :)

  VastaaPoista
 8. Upeat yo-kortit ja kutsusi ovat kauniita. Minunkin pitäisi alkaa suunnitella kutsujen tekoa (meilläkin pitäisi olla yo-juhlat tänä vuonna), idea vain puuttuu vielä.

  VastaaPoista
 9. Omat kutsut alkavat olla valmiit. Viimeisiä tein tänään, niin tylsää tuollainen sarjatuotanto. Joskus sen idean saa yllättävistä yhteyksistä :)

  VastaaPoista